Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Πολλές υποσχέσεις και ρεκόρ...

  Blog

  Πολλές υποσχέσεις και ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών παίδων- κορασίδων και εφήβων–νεανίδων

  Με μεγάλη συμμετοχή, έξι πανελλήνια ρεκόρ από την καταπληκτική Μαρία Στρατουδάκη και πολλές ελπίδες για το μέλλον, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων και εφήβων – νεανίδων στο Sportcamp στο Λουτράκι.

  Η νέα γενιά του αθλήματος έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον στο διήμερο πρωτάθλημα που έγινε με τη συμμετοχή 160 αθλητών και αθλητριών από 36 σωματεία όλης της χώρας.

  Την παράσταση έκλεψε η καταπληκτική Μαρία Στρατουδάκη του Κρατερού Χανίων, η οποία στην κατηγορία των 49κ. κατέρριψε έξι πανελλήνια ρεκόρ στις κορασίδες και τις νεανίδες με 69 κιλά στο αρασέ, με 87 στο επολέ ζετέ και με τα 159 κιλά στο σύνολο. Τα 69 κιλά στο αρασέ είναι και άτυπο Ρεκόρ Ευρώπης κάτω των 15 ετών.

  «Αυτό το πρωτάθλημα έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Είδαμε πολλά νέα παιδιά που έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και με τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να φέρουν σπουδαίες διακρίσεις στη χώρα μας και στην ελληνική άρση βαρών», είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας που παρακολούθησε τους αγώνες, μαζί με την Α’ Αντιπρόεδρο Αννα Στρούμπου, τον Γ’ Αντιπρόεδρο Ηρακλή Ροδίτη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Αρσης Βαρών Μακεδονίας Θράκης Ευάγγελο Προκοπίδη.

  Στο ομαδικό, πρωταθλητής στις νεάνιδες ήταν ο Πέλοπας Πατρών και στις κορασίδες ο Αθλος Θεσσαλονίκης. Στους έφηβους αλλά και στους παίδες, πρώτη θέση για τον Ανταγόρα Κω.

  Οι πρώτοι σύλλογοι ανά κατηγορία

  Εφηβοι

  ΠΑΣ Ανταγόρα Κω 634 βαθμοί

  ΠΑΟΚ 551

  Πύρρος Δήμας Α.Σ. 497

  Παίδες

  ΠΑΣ Ανταγόρας Κω 584

  Πύρρος Δήμας Α.Σ. 465

  Σπάρτακος Ιωαννίνων 353

  Κορασίδες

  Α. Σ. Αθλος Θεσσαλονίκης 285

  Φ.Ο. Αριδαίας 222

  Πέλοπας Πατρών 194

  Νεάνιδες

  Πέλοπας Πατρών 266

  Α. Σ. Αθλος Θεσσαλονίκης 285

  Αρκάδι Ο.Κ.Α.  240

  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη στήριξη του SportCamp. Χορηγοί της Ε.Ο.Α.Β. είναι η Cosmote, η Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που προσφέρει Διατροφολογικές και Εργομετρικές υπηρεσίες και η εταιρεία αθλητικής ένδυσης athlos. Το μταλλικό νερό Eonio Λουτράκι ήταν ο Χορηγός του Αγώνα.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.