Για τη Μαδρίτη αναχώρησε η ελληνική ομάδα με τις ευχές της ΕΟΑΒ
Για τη Μαδρίτη και τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, αναχώρησαν οι πρωταθλητές Παναγιώτης Σπύρου και Μαρία Στρατουδάκη.
Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν και τους αποχαιρέτησαν η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη και η Γενική Γραμματέας Φιλιππία Κοχλιαρίδου. «Είστε η ελπίδα της ελληνικής άρσης βαρών. Να δώσετε τον αγώνα σας και να τον χαρείτε. Εμείς ως Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας», είπε η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ που αποχαιρέτησε επίσης, τον Εθνικό Προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο και τους Συνοδούς Στέλιο Γιορνταμιλάκη και Χρήστο Σπύρου.
Η Mαρία Στρατουδάκη αγωνίζεται στα 53 κ. την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 13:00 και ο Παναγιώτης στα 71κ. την Κυριακή 27 Ιουλίου, στις 18:00.