Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Στο Λιτόχωρο το Πανελλήνιο...

  Blog

  Στο Λιτόχωρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών

  Στην πόλη των Θεών, το Λιτόχωρο που είναι χτισμένο στις υπώρειες του Ολύμπου θα συγκεντρωθούν το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου 2023 οι πιο δυνατοί Ελληνες αθλητές, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών και γυναικών.

  H διεξαγωγή των αγώνων οριστικοποιήθηκε στη συνάντηση που είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στο Διοικητήριο της ΠΕ Πιερίας, παρουσία του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου.

  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Δίου – Ολύμπου και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού Πύρρος Δήμας.

  «Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για τη συνάντηση που είχαμε και για τη στήριξη της Περιφέρειας στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της άρσης βαρών στην Ελλάδα για το 2023. Πιστεύω ότι το Λιτόχωρο, αυτή η ξεχωριστή και πανέμορφη πόλη, θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για υψηλού επιπέδου αγώνες και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα ευχαριστηθούν τη διαμονή του στην πόλη και τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», είπε ο Πύρρος Δήμας.

  Η Σοφία Μαυρίδου, από την πλευρά της, δήλωσε πως: «Ως Περιφερειακή Αρχή είμαστε πάντα αρωγοί σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, καθώς για μας στην Πιερία ο τομέας του αθλητισμού αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου».

  Η ιστοσελίδα Nofakenews θα χορηγός επικοινωνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών.

  Επίσης ο Πύρρος Δήμας είχε συνάντηση με την Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Οι δύο Ολυμπιονίκες μίλησαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει το 2024, το οποίο και θα στηρίξει η Περιφέρεια.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.