Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Δελτια Τυπου
    4. /
    5. Καλές επιδόσεις από τους...

    Blog

    Καλές επιδόσεις από τους Ελληνες και Παγκόσμιο ρεκόρ κατά την 4η ημέρα 

     

    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία στο Ηράκλειο της Κρήτης με τους Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται και στην 4η μέρα της διοργάνωσης.

    Η Άλκηστις Αντωνιάδου και η Μαρία Μυρίλλα συμμετείχαν στο β΄ γκρουπ στην κατηγορία των 64 κιλών και κέρδισαν το χειροκρότημα. Σε καλύτερη μέρα βρέθηκε η Αντωνιάδου, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα της σηκώνοντας 70 κιλά στο αρασέ, 80 κιλά στο ζετέ και με 150 στο σύνολο, φτάνοντας κοντά στην καλύτερη επίσημη απόδοση της που είναι 72+82=154.

    Από την άλλη, η Μυρίλλα σήκωσε 73 κιλά στο αρασέ, ενώ είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 89 κιλά στο επολέ ζετέ.

    Στο β΄ γκρουπ στην κατηγορία των 73 κιλών αγωνίστηκαν ο Γιάννης Κλιάμπας και ο Βαγγέλης Ταπεινός, με τον πρώτο να κάνει νέα καλύτερη επίσημη απόδοση στο αρασέ. Ο 19χρονος αθλητής του Κρόνου Σερρών σήκωσε 111 κιλά στο αρασέ, δημιουργώντας νέο ατομικό ρεκόρ (το προηγούμενο ήταν στα 107 κιλά), ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 140 κιλά στο επολέ ζετέ, ισοφαρίζοντας την προσωπική του επίδοση, και στο σύνολο είχε 251 κιλά δημιουργώντας και εκεί ατομικό ρεκόρ (το προηγούμενο ήταν στα 247 κιλά).

    Όσον αφορά τον Βαγγέλη Ταπεινό, στην πρώτη του επίσημη διεθνή διοργάνωση σήκωσε  98 κιλά στο αρασέ, 130 κιλά στο ζετέ και 228κ. στο σύνολο.

    Οι σπουδαίες επιδόσεις δεν έλειψαν κατά την χθεσινή ημέρα, καθώς είχαμε νέο Παγκόσμιο ρεκόρ.O Ινδονήσιος Ρίζκι Ζουνιανσιά έκανε Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων στο αρασέ με 156κ. καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ, ενώ στο ζετέ προσπάθησε να σπάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ Ανδρών με 199κ., αλλά απέτυχε

    Σήμερα (6/5) θα αγωνιστούν στις 10:00 οι Χρήστος Χριστοφορίδης, Δημήτρης Τσιτλακίδης στην κατηγορία των 81 κιλών και στις 12:30 οι Χρυσούλα Χατζηδάκη, Χρυσή Λιονή στην κατηγορία των 71 κιλών.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.