Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. To ευχαριστώ της ΕΟΑΒ...

  Blog

  To ευχαριστώ της ΕΟΑΒ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

  Με έντονο συναγωνισμό και όμορφο θέαμα από τους πιο δυνατούς αθλητές της χώρας μας, ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας της Καβάλας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών-Νέων Γυναικών.
  Συμμετείχαν 143 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας, με εξαιρετικές επιδόσεις που κάνουν πιο αισιόδοξο το μέλλον του αθλήματος στη χώρα.
  Επιτεύχθηκαν και ρεκόρ, από δύο αθλήτριες, τη Σοφία Γεωργοπούλου και τη Μαρία Καρδαρά οι οποίες είναι μέλη της Προολυμπιακής ομάδας αλλά και τον από τρομερό 16χρονο Κωνσταντίνο Λαμπρίδη με εννέα πανελλήνια ρεκόρ.
  Ο Λαμπρίδης της Ολυμπιάδας Εξαπλάτανου , με τα 115  κιλά που σήκωσε στο αρασέ πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων, Εφήβων και ισοφάριση στους Νέους Άνδρες. Τα  144 κιλά στο ζετέ είναι πανελλήνιο ρεκόρ σε Νέους Άνδρες, Εφηβους και Παίδες και τα 259 στο σύνολο είναι πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Ανδρών, Εφήβων και Παίδων.
  Η Γεωργοπούλου του Κρόνου Σερρών με τα 112 κιλά στο ζετέ, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ  Νέων Γυναικών. Η Καρδαρά του Φιλαθλητικού στην κατηγορία των 64κ. πέτυχε πανελλήνια ρεκόρ  Νέων Γυναικών, στο αρασέ με 90 κιλά και στο σύνολο με τα 197 κιλά.
  Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ευχαριστεί τους αθλητές, τους προπονητές, τα σωματεία, τους κριτές, το προσωπικό και όποιον συνέβαλε στην επιτυχία της διοργάνωσης.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.