Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Mε συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε...

  Blog

  Mε συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της ΕΟΑΒ

  Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29.03.2023 και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας η Ετήσια  Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 21 σωματεία από όλη τη χώρα.

  Σε ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς τη χρονιά που πέρασε , η ομοσπονδία συμπλήρωσε πενήντα χρόνια λειτουργίας και δράσης, η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ και εκπρόσωπος του ΣΑΒ Προσοτσάνης ο Πυρσός κ. Θεανώ Ζαγκλιβέρη, παρουσίασε το Διοικητικό Απολογισμό  του 2022.

  Τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός Απολογισμός, που παρουσίασε η Ταμίας της ΕΟΑΒ και εκπρόσωπος του ΣΑΒ Δράμας ο Βύβων κ.Φιλιππία Κοχλιαρίδου υπερψηφίστηκαν από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων (18/21).

  Μειοψήφισε η εκπρόσωπος του Παναθηναικού  ενώ λευκό ψήφισαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Πανελληνίου. Οι δε κανονισμοί σύμφωνα με τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου ψηφίστηκαν ομόφωνα.

  Στην παρέμβαση της η κ.  Ζαγκλιβέρη επισήμανε τη σημασία της ενότητας και της κοινής προσπάθειας όλων  όσων αγαπούν την άρση βαρών και τόνισε την  αξία και την  αναγκαιότητα της συμβολής όλων.

   Εξήρε εξάλλου το έργο του προκατόχου της Τάσου Λάγκα που, όπως είπε κράτησε το άθλημα όρθιο σε στιγμές δύσκολες.

   Χρέη προέδρου της Γ. Σ. άσκησε ο εκπρόσωπος του ΑΓΕΜΣ Σπάρτακου Θεσσαλονίκης, κ.Ευάγγελος (Λάκης) Προκοπίδης και Γραμματέας η α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ κα Άννα Στρούμπου εκπρόσωπος του Α.Σ. Φιλαθλητικού.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.