Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. H δήλωση του Ομοσπονδιακού...

  Blog

  H δήλωση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Χρήστου Τριφύλλη για την αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων

  H δήλωση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Χρήστου Τριφύλλη για την οριστική αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων και νέων Ανδρών – νέων Γυναικών  στο Ροβανιέμι:

  «Αν και αναμενόμενο, ως ένα βαθμό, δεν παύει να είναι λυπηρό το γεγονός της αναβολής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων και νέων Ανδρών νέων Γυναικών που θα γινόταν στη Φινλανδία στις 10 με 20 Σεπτεμβρίου. Για το Πρωτάθλημα αυτό ετοιμάζονταν οι αθλητές των προεθνικών ομάδων Νέων, Εφήβων και Νεανίδων, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω των καταστάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας προετοιμασία ακόμη και στα σπίτια τους.
  Οι αθλητές αυτοί μας απέδειξαν πως η θέληση και το ταλέντο δεν κάμπτονται από τις δυσκολίες και απόδειξη είναι η μεγάλη συμμετοχή με εξαιρετικές επιδόσεις στα προπονητικά τεστ που κλήθηκαν να συμμετάσχουν προκειμένου να καταρτιστούν οι προκαταρκτικές ομάδες για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
  Τριάντα οκτώ επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος σε αυτά τα προκριματικά – προπονητικά τεστ. Από αυτούς οι είκοσι με τις καλύτερες επιδόσεις επιλέχθηκαν για την προκαταρκτική ομάδα και στην συνέχεια θα προέκυπτε από το τελικό τεστ η τελική ομάδα με δέκα ή δώδεκα αθλητές και αθλήτριες που θα μας εκπροσωπούσε.
  Δυστυχώς επικράτησε το κακό σενάριο της αναβολής των αγώνων. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μειώνει την προσπάθεια και την αξία των αθλητών και αθλητριών που όλον αυτό τον καιρό προετοιμάζονταν και των προπονητών που τους προετοίμαζαν.
  Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές και προπονητές για την προσπάθειά τους αυτή και να τους διαβεβαιώσω πως οι κόποι τους είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.
  Οι δυσκολίες θα περάσουν και οι ικανοί θα είναι εδώ και θα αποδείξουν την αξία τους!»

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.