Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. H απάντηση της ΕΟΑΒ...

  Blog

  H απάντηση της ΕΟΑΒ στον Μίλωνα

  Με αφορμή την ανακοίνωση του Μίλωνα που υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, καθυστερεί την έγκριση και έκδοση των δελτίων των αθλητών με σκοπό να καθυστερήσει η εγγραφή του συλλόγου στο μητρώο, η ΕΟΑΒ έχει να τονίσει τα εξής:

  Αν έκανε τον κόπο η διοίκηση του Μίλωνα και έμπαινε στο Μητρώο Σωματείων θα έβλεπε ότι ο σύλλογος είναι μεταξύ των 65 συλλόγων της άρσης βαρών απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν κάνει ολοκληρωμένη αίτηση για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

  Το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΑΒ σχετίζεται με την έλλειψη αγωνιστικής παρουσίας τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι σε όλους γνωστό ότι είχε βάλει λουκέτο το τμήμα της άρσης βαρών.

  Είναι πραγματικά λυπηρό, ένας ιστορικός σύλλογος όπως ο Μίλωνας να επιχειρεί με ψευδείς και ανυπόστατες ανακοινώσεις, να παίξει ρόλο στις εκλογές της ΕΟΑΒ.

  Οι διοικούντες θα πρέπει να αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες για το γεγονός ότι το τμήμα ήταν τόσα χρόνια κλειστό και να μην προσπαθούν να μεταφέρουν αλλού τα δικά τους λάθη και παραλείψεις.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.