Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Uncategorized
    4. /
    5. Τον Δήμαρχο Ζωγράφου επισκέφτηκε...

    Blog

    Τον Δήμαρχο Ζωγράφου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

    Στο γραφείο του στο Δημαρχείο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά σε μία θεσμική επίσκεψη.

    Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα μεγάλα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, καθώς και η στενότερη συνεργασία του Δήμου Ζωγράφου με την Περιφέρεια Αττικής.

    Ο Δήμαρχος Ζωγράφου μετά τη συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά είπε: «Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι βαθύς γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς διετέλεσε επί χρόνια Δήμαρχος Βύρωνα. Του παρουσίασα το έργο που έχει γίνει στο Δήμο Ζωγράφου αυτά τα χρόνια και του ανέλυσα τα όσα ακολουθούν και θα αλλάξουν την μορφή της πόλης. Ευχήθηκα καλή δύναμη στον Νίκο Χαρδαλιά για τον αγώνα που δίνει και καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές και τον ευχαρίστησα για τα καλά του λόγια για όσα έχουμε κάνει έως τώρα στο Δήμο Ζωγράφου».

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα επισκέπτομαι τον Δήμ Ζωγράφου. Έναν Δήμο που έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι του έναν πολύ επιτυχημένο Δήμαρχο, έναν άνθρωπο με αγάπη και μεράκι για τον τόπο του και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος Ζωγράφου, με τον Βασίλη Δήμαρχο και την επόμενη δημοτική θητεία, θα αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης και κοινωνικής βιωσιμότητας της Περιφέρειας Αττικής.

    Σε αυτή την προσπάθεια η Περιφέρεια Αττικής θα είναι αρωγός, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας.»

    Στη συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μπάμπης Σιάτρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.