Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. «Τα Γιάννενα έχουν εξελιχθεί...

    Blog

    «Τα Γιάννενα έχουν εξελιχθεί σε πρωτεύουσα της άρσης βαρών»

    Παραμονές του Πάσχα, 19-21 Απριλίου θα φιλοξενηθούν, όπως είναι ήδη γνωστό, στη πόλη των Ιωαννίνων, τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών ανδρών – γυναικών – εφήβων – νεανίδων – παίδων – κορασίδων.

    Οι φίλαθλοι της πρωτεύουσας της Ηπείρου αλλά και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα μέσα από έντονο συναγωνισμό των καλυτέρων Ελλήνων πρωταθλητών αλλά επιπλέον και τη νέα γενιά αθλητών στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

    Σήμερα, 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στη πόλη συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Δημάρχου της πόλης Θωμά Μέγκα, του προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών Πύρρου Δήμα, του Γεν.Γραμματέα της ΕΟΑΒ Φώτη Καϋμενάκη καθώς και εκπροσώπων χορηγών εταιριών της ελληνικής ομοσπονδίας.

    “Είναι μεγάλη χαρά που έχουμε σήμερα μαζί μας έναν τεράστιο αθλητή, χρυσό Ολυμπιονίκη, τον Πύρρο Δήμα που πασχίζει και στη περιοχή μας με τη τεράστια παράδοση στο άθλημα για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη νέων σπουδαίων πρωταθλητών” είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Θωμάς Μπέγκας ενώ ο Αλέξανδρος Καχριμάνης τόνισε:

    “Για μας αποτελεί τιμή η παρουσία ενός συμπατριώτη μας, του Πύρρου Δήμα και προκαλεί μεγάλη πρόκληση και ικανοποίηση η φιλοξενία των πανελληνίων πρωταθλημάτων άρσης βαρών”.

    Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ δήλωσε:

    “Τα Γιάννενα έχουν εξελιχθεί σε πρωτεύουσα του αθλήματος της άρσης βαρών και αποτελούν ξεκάθαρο δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που επιτυγχάνουν σωματεία και προπονητές στην ελληνική περιφέρεια που με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης διευκολύνεται η βελτίωση και η εξέλιξη των αθλητών μας”.

    Στη κορυφαία αυτή διοργάνωση της χρονιάς επί εσωτερικού εδάφους αναμένεται να πάρουν μέρος 300 αθλητές και αθλήτριες από 45 σωματεία.

    Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, ώρα 18.00 με τη συμμετοχή και του Μουσικού Σχολείου.

    Στις 19 Απριλίου διεξάγονται οι κατηγορίες γυναικών – νεανίδων – κορασίδων, στο τριήμερο 19-20-21 Απριλίου οι κατηγορίες ανδρών – εφήβων – παίδων.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.