Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συνεργασία ΕΟΑΒ με κυπριακή...

    Blog

    Συνεργασία ΕΟΑΒ με κυπριακή ομοσπονδία Αρσης Βαρών

    16651387_1722453371418217_1103420453_oΗ στενή και άμεση συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, καθώς και τους τρόπους ανάπτυξης του αθλήματος των δυνατών στις δύο χώρες, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ομοσπονδιών.

    Η συνάντηση έγινε στην Κύπρο, μετά από πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας. Την ΕΟΑΒ εκπροσώπησαν το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, μέλος της ΕΟΑΒ και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κορλός και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Ανατολίτης. Την κυπριακή Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αντρέας Ρουμπάς.

    Στις συναντήσεις που έγιναν στη Μεγαλόνησο συζητήθηκαν εκτενώς το πώς οι δύο ομοσπονδίες μπορούν να συνεργαστούν για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι της ΕΟΑΒ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή, καθώς με βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων.

    Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Κύπριοι βουλευτές ήταν θερμότατη και είναι χαρακτηριστικό ότι ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Βουλής, οι Ελληνες αντιπρόσωποι παραβρέθηκαν στην ολομέλεια της Βουλής και χειροκροτήθηκαν ολόθερμα κατά την είσοδό τους στο κυπριακό κοινοβούλιο.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.