Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συνεδρίασε για πρώτη φορά...

    Blog

    Colours

    Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Τεχνική Επιτροπή

    Την Παρασκευή 23/9/2016, συνεδρίασε η Τεχνική Επιτροπή του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Η νέα Τεχνική Επιτροπή αποτελείτε από τα μέλη του Δ.Σ. Προκοπίδη Ευάγγελο (Πρόεδρος), Γαλάνη Κυριακή και Σαμπάνη Λεωνίδα. Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο Εθνικός Προπονητής Λεωνίδης Βαλέριος, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΟΑΒ Ηλιού Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Προπονητών Βαρδής Γεώργιος. Επίσης παραβρέθηκαν, ο Γεν. Γραμματέας Κορλός Κων/νος, ο Ταμίας Μπακογιάννης Σωτήριος καθώς και ο πρώην Εθνικός προπονητής Ιακώβου Χρήστος.
    Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, ήταν τα παρακάτω:
    1.-Συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής Ε.Ο.Α.Β. (μετά την κατανομή αξιωμάτων & συγκρότηση επιτροπών του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. της 18ης -9-2016).
    (Εισήγηση: Προκοπίδης)

    2.-Διαμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Τεχνικής Επιτροπής, προτεραιότητες, ρόλοι, αρμοδιότητες.
    (Εισήγηση: Προκοπίδης)

    3.-Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (Μαλαισία 19-25/10/2016 & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων & Νέων (Ισραήλ 1-10/12/2016). Διαδικασία πρόκρισης.
    (Εισήγηση: Σαμπάνης)

    4.-Σχεδιασμός 2017.
    (Εισήγηση: Προκοπίδης-Ηλιού)

    5.-Διοργάνωση πανελληνίων πρωταθλημάτων (Θεσσαλονίκη 25-26-27/11/16)
    (Εισήγηση: Γαλάνη)

    6.-Υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και επιμόρφωσης προπονητών. Στελέχωση επιτροπών. Προγραμματισμός δράσης. Προτάσεις Μαγουλά.
    (Εισηγητής: Ηλιού).

    Επί όλων των ζητημάτων που συζητήθηκαν, θα υπάρξει αναλυτική εισήγηση προς το Δ.Σ. της ομοσπονδίας.
    Πριν από την συνεδρίαση, ο ταμίας Μπακογιάννης και ο Γεν. Γραμματέας Κορλός, έκαναν στα μέλη της τεχνικής Επιτροπής αναλυτική περιγραφή της υπάρχουσας κατάστασης(οικονομική-διοικητική)

    Για το θέμα του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού, ξεκίνησε ήδη ένας σημαντικός διάλογος και αναμένονται με ενδιαφέρον οι προτάσεις όλων των φορέων του αθλήματος. Έγινε συζήτηση επί των βασικών αρχών που πρέπει να διακρίνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό 2017, ο οποίος θα είναι προσαρμοσμένος στα οικονομικά δεδομένα που θα κυριαρχήσουν στην Ομοσπονδία. Επίσης, έγινε αναφορά στις επιλέξιμες διεθνείς διοργανώσεις του 2017.

    Η λειτουργία των προκαταρκτικών Εθνικών ομάδων ,είναι σε εξέλιξη και η οριστική συγκρότηση θα γίνει με το πέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2016.
    Για το θέμα της υλοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων και της δημιουργίας εκπαιδευτικών ακαδημιών άρσης βαρών, αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να λειτουργήσουν σε πρώτη φάση στη Αθήνα (Άγιος Κοσμάς). Στο πρόγραμμα θα βοηθήσει εθελοντικά και ο πρώην εθνικός προπονητής Ιακώβου.
    .

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.