Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συνάντηση με τον Υφυπουργό...

    Blog

    Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειαδη

    Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και ο Γεν.Γραμματέας Φώτης Καϋμενάκης.

    Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα εποικοδομητικό κλίμα και αφορούσε την ενημέρωση του κ.Βασιλειάδη στο συνολικό πλάνο των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που ξεκίνησε να εφαρμόζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ και ως στόχο έχει την επαναφορά του αθλήματος σε τροχιά προόδου, εξέλιξης και διακρίσεων.

    Επί της ουσίας παρουσιάστηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ο νέος σχεδιασμός της ομοσπονδίας άρσης βαρών όπου το κύριο βάρος μετατοπίζεται στην ανανέωση της εθνικής ομάδας με αθλητές νεαρούς σε ηλικία, στην ανάπτυξη εκ βαθέων του αθλήματος και στο πρόγραμμα διεξαγωγής μεγάλου αριθμού αγώνων στο εσωτερικό.

    «Ενημερώσαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα σχέδια και τις προθέσεις μας για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας μας και φυσικά στα θέματα εθνικών ομάδων. Νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατανόηση που επέδειξε και τη θέληση του για στήριξη του προγράμματος μας ώστε σύντομα να επανέλθει η άρση βαρών σε τροχιά διακρίσεων» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.