Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις στο...

    Blog

    Σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις στο Μονακό για τον Πύρρο Δήμα

    Δύο σπουδαίες διακρίσεις έγιναν στον Πύρρο Δήμα, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και Ολυμπιονίκη.

    Με πρόσκληση της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό ο Πύρρος βρέθηκε στο Πριγκηπάτο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο του διεθνούς Οργανισμού Peace and Sport που έγινε υπό την αιγίδα του Πριγκηπάτου και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

    Στο Συνέδριο ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ συνάντησε τον Πρόεδρο του Peace and Sport Joël Bouzou και τον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό και συμφώνησαν να λειτουργεί ο Πύρρος Δήμας ως Πρέσβης του Peace and Sport, προάγοντας την ανάπτυξη των κοινωνιών και την ειρήνη μέσω του αθλητισμού.

    Για την εξαιρετική τιμή που του έγινε, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος για αυτή τη σπουδαία τιμητική διάκριση που μου έγινε. Αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που έχω κάνει στον αθλητισμό, όλα αυτά τα χρόνια. Μου δίνει, όμως και δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι το ίδιο σκληρά, για τη διάδοση παγκοσμίως, του αθλητισμού και της ειρήνης».

    Επίσης του απονεμήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Ελληνικό Προξενείο του Μονακό,  το βραβείο του «Μεγάλου Έλληνα Αθλητή».

    Ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρος Μαχάς έκανε τη βράβευση στον Πύρρο Δήμα, μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Σοφία Bάχαρη Τσουβαλεκάκη, για τη μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, τόσο ως αθλητής, όσο και ως παράγοντας.

    Ο Πύρρος Δήμας εκτός από τη λαμπρή καριέρα του στον αθλητισμό, με την οποία έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες, έχει και σπουδαία φιλανθρωπική δράση. Έχει δημιουργήσει το «Ινστιτούτο Πύρρος Δήμας» που διοργανώνει αθλητικά προγράμματα στην Ελλάδα μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS και παράλληλα βοηθάει αθλητές.

    Monaco4 Monaco1 Monaco2

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.