Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ...

    Blog

    Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ σημείωσε η Μπεντέλη

    Μπεντέλη - Ρεκόρ

    Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στην 1η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη στο διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου σήκωσε στο αρασέ 89κ. στην κατηγορία των 59κ. καταρρίπτοντας κατά ένα κιλό τα στάνταρ των νέων κατηγοριών που είχε βάλει η ομοσπονδία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπεντέλη προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε στα 59κ., αντί για 55κ.. Επόμενος στόχος της το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

    «Είμαι πολύ ικανοποιημένη που σημείωσα Πανελλήνιο ρεκόρ. Οι αγώνες αυτοί για μένα ήταν ξεχωριστοί. Αφενός γιατί αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο Διεθνές τουρνουά Ελλάδας – Κύπρου και αφετέρου γιατί σημείωσα ρεκόρ, προερχόμενη από τραυματισμό. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τις νέες κατηγορίες και σήμερα έπαιξα στα 59κ., αλλά η κατηγορία μου θα είναι τα 55κ. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα, όπου ευελπιστώ να είμαι καλά και να βάλω μπρος τις μηχανές και να σηκώσω περισσότερα κιλά», τόνισε η Μπεντέλη

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.