Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Επικαιροτητα
    4. /
    5. Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών...

    Blog

    Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών απαντά στο δημοσίευμα της Αυγής

    «Τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;» αναρωτιέται η Αυγή.

    Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Άρσης Βαρών εκφράζοντας την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφείς των προπονητών – μελών του, θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση αλλά και την απορία των μελών του σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγής».
    Πραγματικά θα περιμέναμε όταν κάποιος θέλει να αναφερθεί στην πορεία και την αθλητική δραστηριότητα του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη, πολάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή , Πρωταθλητή Ευρώπης, Μεσσογειονίκη και Πρωταθλητή Ελλάδος με Παγκόσμια ρεκόρ και καταξιωμένο σαν τον καλύτερο αθλητή της Άρσης Βαρών όλων των εποχών τουλάχιστον να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ !!!!!!!!!!!

    Όλοι καταλάβαμε τον λόγο της επίθεσης αυτής και δεν είναι άλλος από τις πολιτικές θέσεις και τα πιστεύω του Πύρρου Δήμα.
    Αυτό που μας αφορά εμάς σαν προπονητές δεν είναι οι πολιτικές θέσεις του καθενός αλλά η επίθεση στο άθλημα και οι απίστευτες ανακρίβειες που γράφτηκαν σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα του Πύρρου Δήμα και την πορεία του αθλήματος τα προηγούμενα χρόνια.

    Εύκολα μπορεί ο καθένας να εξακριβώσει πόσες συμμετοχές είχε η χώρα μας σε διεθνές επίπεδο όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η δραστηριότητα της ελληνικής Αρσης Βαρών είναι μεγάλη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συμμετέχουμε σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, όλων των ηλικιακών κατηγοριών (Ανδρών- Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων). Οι αθλητές μας, μάλιστα έχουν φέρει πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2015 η Ελλαδα πανηγύρισε δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κύπρου, ενώ και παλαιότερα έχουμε πολλές διακρίσεις σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε όλες τις διοργανώσεις οι αθλητές αγωνίστηκαν κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών τους, που είναι μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Άρσης Βαρών.

    Με αθλητές που κατά πλειοψηφία είναι γεννημένοι στην Ελλάδα (που δεν έχει καμία σημασία αυτό για μας, αλλά για εσάς έχει). Επίσης για το θέμα των συμμετοχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορούμε να θυμίσουμε κάποια ονόματα αθλητών που ξεκίνησαν από το δημοτικό σχολείο να κάνουν Άρση Βαρών και γίνανε Ολυμπιονίκες.

    Επίσης καλό θα ήταν να ενημερωθεί όποιος ενδιαφέρετε και για τις συμμετοχές στις Εθνικές διοργανώσεις και για το επίπεδό τους, να μάθει για τον αριθμό των συμμετοχών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, είτε διασυλλογικά είτε σχολικά. Την συγκεκριμένη περίοδο η ΕΟΑΒ διοργάνωνε μέχρι και 17 πρωταθλήματα ανά έτος φτάνοντας τις αντοχές των προπονητών στα όριά τους.

    Όσο για το «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ» για το οποίο το κράτος ξόδεψε τεράστια ποσά και η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών το παράτησε να ρημάζει… ΕΛΕΟΣ!
    Κύριοι της εφημερίδας που τόσο εύκολα αφήνετε να ισοπεδώνουν τα πάντα συνιστούμε την επόμενη φορά να τηρείται την στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία που είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με στόχο την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι ψεύδη και παραπληροφόρηση, με σκοπό να προσβάλετε την ιστορία και τους ανθρώπους ενός αθλήματος που δόξασε την χώρα και μας έκανε τόσο υπερήφανους.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.