Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Μαρία Καρδαρά: «Οι γυναίκες...

    Blog

    Μαρία Καρδαρά: «Οι γυναίκες είναι δυνατές και το αποδεικνύουν»

    Αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Ελληνικής Άρσης Βαρών στις γυναίκες. Με τη φυσική δύναμη που διαθέτει κάνει σημαντικές επιδόσεις, όμως με τη δύναμη της ψυχής της επανέρχεται αυτή την περίοδο από ένα τραυματισμό που την ταλαιπώρησε. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μαρία Καρδαρά μίλησε αποκλειστικά- με αφορμή  το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που θα λάβει χώρα στο Λιτόχωρο Πιερίας από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου– στο nofakenews.gr (σ.σ. χορηγός επικοινωνίας του πρωταθλήματος) και στο δημοσιογράφο Αντώνη Μακατούνη.

       Όπως επισημαίνει, οι γυναίκες είναι δυνατές και πλέον το αποδεικνύουν όλο και περισσότερο, ενώ η άρση βαρών ξεσηκώνει τις γυναίκες και μαζί την αυτοπεποίθηση τους.

    Πιστεύει ότι θα ζήσουμε αντίστοιχες στιγμές συγκίνησης στο άθλημα των δυνατών όπως και στο παρελθόν, τονίζοντας όμως την μοναδικότητα της κάθε εποχής, ενώ ξεχωρίζει τον φετινό αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αρμενία όπου κατέλαβε την 5η στο αρασέ και την 7η στο σύνολο στην κατηγορία των 59 κιλών.

    Θαυμάζει και σέβεται όλη την παλιά dream team και φυσικά τις πρώτες γυναίκες που σήκωσαν το άθλημα ψηλά της άρσης βαρών και έφεραν τρομερές επιτυχίες κόντρα στις προκαταλήψεις και τις δυσκολίες της τότε εποχής, ενώ πρότυπο αθλητή για εκείνη είναι ο Μίλτος Τεντόγλου. Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.