Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η επίσημη έναρξη του...

    Blog

    Η επίσημη έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος άρσης βαρών στο Λιτόχωρο

    Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών ξεκίνησε επίσημα με την Τελετή Εναρξης που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμνατήριο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» παρουσία επισήμων, αθλητών και φιλάθλων.

    Την έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου. Ο Ολυμπιονίκης και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη τους και τους τίμησε για την προσφορά τους στο άθλημα. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση και έκανε ειδική αναφορά στην Πρόεδρο της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη για τη μάχη που δίνει και θα βγει νικήτρια.

    Την έπαρση της ελληνικής σημαίας έκανε η πρωταθλήτρια Σοφία Γεωργοπούλου και τον όρκο των αθλητών είπε η επίσης πρωταθλήτρια Δέσποινα Χαριτοπούλου.

    Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή μετέχουν 237 αθλητές και αθλήτριες από 38 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.