Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Η ΕΟΑΒ θρηνεί για...

    Blog

    Η ΕΟΑΒ θρηνεί για την απώλεια του Μπάμπη Σδρόλα

    Η Ελληνική Ομσπονδία Αρσης Βαρών εκφράζει τη μεγάλη θλίψη της για την απώλεια του Μπάμπη Σδρόλα, ενός ανθρώπου που πρόσφερε στον αθλητισμό τα μέγιστα, από πολλά πόστα και θέσεις και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. .

    Ο Μπάμπης Σδρόλας ήταν ένας από τους αγαπητούς προπονητές στο χώρο του στίβου, με γνώσεις στα σύνθετα και τα εμπόδια με αγάπη γι΄αυτό που έκανε και σεβασμό προς τους αθλητές και τους συναδέλφους του.

    Ο Σδρόλας ξεκίνησε την προπονητική το 1978 στον ΑΟ Δράμας και από το 1990 κι έπειτα έγινε Ομοσπονδιακός προπονητής με έδρα την Δράμα και τη Θεσσαλονίκη. Έχει γυμνάσει αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων αγωνισμάτων, όπως έναν από τους κορυφαίους του δεκάθλου τον Μάκη Ανδρέογλου, αλλά και τον Παύλο Κουρομιχελάκη. Αναμφίβολα το όνομά του έχει ταυτιστεί με αυτό του Κώστα Δουβαλίδη αθλητή τον οποίο γύμναζε από νεαρή ηλικία και μαζί πέτυχαν συμμετοχές και διακρίσεις σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις.

    Διετέλεσε και το 2013 μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, προσφέροντας πολλά στο άθλημα. Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη και ο Γενικός Γραμματέας Πύρρος Δήμας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.