Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. «Η γνωστή – άγνωστη...

    Blog

    «Η γνωστή – άγνωστη ομάδα συνεχίζει να συκοφαντεί και να ψεύδεται»!

    Η γνωστή – άγνωστη ομάδα των ετερόκλητων στοιχείων  ξαναχτύπησε. Το μόνο για το οποίο  νοιάζονται τα μέλη της ηγετικής της ομάδας  είναι η καρέκλα για προφανείς  σκοπούς, διότι από όποια θέση κι αν πέρασαν το μόνο που άφησαν πίσω τους ήταν αποκαΐδια.

    Άλλοι προωθούσαν τα παιδιά τους σε βάρος συναθλητών τους, άλλοι απέκλειαν άξιους αθλητές, άλλοι εγκατέλειπαν τους αθλητές της εθνικής ομάδας εν μια νυκτί, άλλοι εγκατέλειπαν τους αθλητές στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλοι οφείλουν ακόμη χρήματα στην Ομοσπονδία και άλλοι ξόδευαν αλόγιστα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό… Αυτοί είναι οι κύριοι που σήμερα θέλουν να διοικήσουν την Ομοσπονδία και, συκοφαντώντας την τωρινή διοίκηση νομίζουν ότι θα επηρεάσουν τα σωματεία.

    Ακολουθώντας την προσφιλή τους τακτική (που ακολουθούν οι άνθρωποι της νύχτας), συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Συνεχίζουν να συκοφαντούν και να ψεύδονται.

    Τους είχαμε προκαλέσει. Αν υπάρχει κάτι μεμπτό στη διοίκηση και στα οικονομικά της Ε.Ο.Α.Β., να πάνε στον Εισαγγελέα.  Έξη μήνες τώρα, δεν το έχουνε πράξει. Αναφέρονται σε στοιχεία, που οι ίδιοι στη Γενική Συνέλευση της άνοιξης, τα είχαν υπερψηφίσει…

    Εξάλλου, τα  οικονομικά της Ομοσπονδίας, τηρούνται από ανεξάρτητο λογιστικό γραφείο και ελέγχονται συνεχώς, από τα εξουσιοδοτημένα – εποπτικά όργανα της Πολιτείας.

    Στον Εισαγγελέα λοιπόν, συκοφάντες…

    Σ΄ ότι αφορά τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον του Προέδρου, τα πρώην εξαπτέρυγά του, κοινώς λιβανιστήρια.  Όσοι ασχολούνται με το άθλημα της άρσης βαρών, γνωρίζουν την αξιοπιστία των προσώπων και  τους πραγματικούς  λόγους, που άλλαξαν στάση. Η προσπάθειά τους, για προώθηση δικών τους αθλητών σε βάρος άλλων  η εγκατάλειψη ενός αξιόπιστου συστήματος επιλογής αθλητών και ο απόλυτος έλεγχος της ΕΟΑΒ που ήθελαν να έχουν, βρήκαν τον Πρόεδρο αντίθετο.

    H Γενική Συνέλευση των σωματείων, το κυρίαρχο όργανο της Ομοσπονδίας, που θα συγκλιθεί τους επόμενους μήνες, θα ενημερωθεί  πλήρως και με στοιχεία.

    Αναφέρονται στην διοργάνωση αγώνων και εσκεμμένα αγνοούν τα πραγματικά δεδομένα. Έχουν επιλεκτική μνήμη. Δεν έχουν ακούσει για τις εγκυκλίους και τις εξαγγελίες της Πολιτείας, για τη λήψη μέτρων;

    Δεν γνωρίζουν ότι όλες οι διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος έχουν ακυρωθεί, από την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία; Άραγε τα Διοικητικά τους Συμβούλια που ακύρωσαν τις διοργανώσεις είναι ανίκανα, αδιάφορα, ανακόλουθα;

    Στο βωμό της καρέκλας  παίζουν ακόμη και με την υγεία των παιδιών μας! Για εμάς,  βασική προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των αθλητών που θα λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων και κυρίως των νεαρών αθλητών.

    Το πρώτο μέλημά μας όταν άνοιξαν τα γυμναστήρια, ήταν η τροποποίηση του αγωνιστικού μας προγράμματος, μετά την ακύρωση από την Πολιτεία όλων των διοργανώσεων τους μήνες Μάρτιο,Απρίλιο & Μαϊο(Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων/Κρήτη και Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα/Αθήνα). Αποφασίστηκε η ενιαία διοργάνωση όλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, στο Αγρίνιο, τον μήνα Σεπτέμβριο(αντί του Νοεμβρίου), καθώς όλοι οι ειδικοί προέβλεπαν ότι το δεύτερο κύμα της νόσου του κορωνοϊού, θα ερχόταν πολύ αργότερα. Για το λόγο αυτό, προετοιμαστήκαμε και προκηρύξαμε τους αγώνες πρόκρισης. Δυστυχώς όμως οι περιορισμοί των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η εξέλιξη της νόσου με την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων, μας υποχρέωσαν, για λόγους ασφαλείας και σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, να αλλάξουμε την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Με την ίδια υπευθυνότητα κινήθηκαν πολλές Ομοσπονδίες, που το άθλημά τους διεξάγεται σε κλειστό χώρο και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματά τους,  έχουν τη μαζικότητα του δικού μας αθλήματος (τετρακόσιοι αθλητές περίπου).  Όλα τα άλλα της ανακοίνωσης, εντάσσονται στην γνωστή μέθοδο της παραπληροφόρησης.

    Στο ιατρικό πρωτόκολλο, που αναφέρονται, ήμασταν από τις πρώτες Ομοσπονδίες, που το στείλαμε για έγκριση.

    Όσο για τους αγώνες στη Βόρεια Ελλάδα, έχουμε  να τους πούμε ότι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…  Τα  στελέχη της παράταξής τους, έχουν μεγάλη εμπειρία σε αγώνες «μαϊμού».  Όλοι οι αγώνες, που διοργανώθηκαν και αυτοί που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο μέλλον, θα πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Εμείς δεν θέτουμε σε κίνδυνο την υστεροφημία μας αλλά ούτε πρόκειται να παρανομήσουμε.

    Είχαμε ζητήσει σε προηγούμενη παρέμβασή μας, έχοντας υπόψη μας ότι η φετινή χρονιά είναι προεκλογική και ενδεχόμενα να ακουστούν και κάποιες υπερβολές ως είθισται, όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το καλό του αθλήματος. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και ορισμένοι στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τη Διοίκηση, προκαλούν μεγάλη ζημία και απαξιώνουν το άθλημα.

    Οι γνωστοί-άγνωστοι, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να παραπληροφορούν. Τώρα στο οπλοστάσιό τους, έχουν εντάξει και νέα όπλα, το διαδίκτυο. Δημιουργώντας ψεύτικα προφίλ, κατηγορούν, λασπολογούν και χρησιμοποιούν την ανωνυμία τους, όπως οι καταδότες την περίοδο της κατοχής, που έστειλαν χιλιάδες πατριώτες στο απόσπασμα. Κύριοι βγάλτε τις κουκούλες… για να σας μάθει ο κόσμος. Εκτός αν έχετε να κρύψετε  κάτι αμαρτωλό, από το παρελθόν σας.

    Στα δύσκολα χρόνια του αθλήματος, μετά το 2008, όλοι σας είχατε εξαφανιστεί. Μόνο ο Πύρρος Δήμας έβαλε «πλάτη» και σήκωσε ένα δυσβάσταχτο βάρος, για την σωτηρία του αθλήματος.  Μια προσπάθεια που αναγνωρίστηκε από όλους τους φορείς του αθλήματος και για το λόγο αυτό εκλέχθηκε στα ανώτατα όργανα του αθλητισμού αλλά  και της Πολιτείας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην παγκόσμια ομοσπονδία, όπου και φυσικά αναγνωρίζεται η προσωπικότητα και η μεγάλη του προσφορά.. Όλοι οι  σημερινοί «εξυγιαντές» του αθλήματος, εμφανίστηκαν  όταν ομαλοποιήθηκε η κατάσταση και ξεπεράστηκαν  οι δυσκολίες. Τους ανατέθηκαν ρόλοι από τον Πύρρο Δήμα αλλά απέτυχαν  και φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Αναλογίστηκαν άραγε τις ευθύνες τους;  Αυτό που κατηγορούν σήμερα, είναι και δικό τους έργο. Για αυτό και δεν μπορούν σήμερα να διεκδικούν το ρόλο του «διασώστη», όταν έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν  να προκαλούν με την σημερινή τους στάση, τεράστια ζημία στο άθλημα.  Ας αναλογιστούν τι έχουν προσφέρει στο άθλημα από τις διάφορες υπεύθυνες θέσεις  που κατείχαν. Μόνο προβλήματα και τίποτα άλλο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να κατηγορηθεί ο Πύρρος είναι γιατί εμπιστεύθηκε αυτούς τους ανθρώπους. Επανέρχονται σήμερα στο προσκήνιο, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Προσπαθούν να αποσπάσουν την στήριξη των σωματείων, τάζοντας ακόμη και οικονομικά ανταλλάγματα, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ποια όργανα χρησιμοποιούνται στο άθλημα της άρσης βαρών.

    Τα σωματεία, αγαπητοί κύριοι, σας έχουν γυρίσει την πλάτη, βρίσκεσθε σε απόγνωση και  για αυτό οδηγείτε τα πράγματα σε ακραία πόλωση, ως σανίδα σωτηρίας.

    Όμως η Γενική Συνέλευση είναι πολύ κοντά… Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και πολλά στοιχεία, όσους από εσάς βέβαια θα έχουν την δυνατότητα  να παρευρίσκονται, αφού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκπροσώπηση κάποιου σωματείου.

    Υπάρχει χρόνος ακόμη, αφού σκεφτείτε σε ποιο σημείο έχετε φτάσει με την στάση σας αυτή, να βοηθήσετε το άθλημα σταματώντας αυτόν τον κατήφορο  και κάνοντας την κριτική που είναι απαραίτητη για το άθλημα μέσα από τα όργανα της ομοσπονδίας (γενική συνέλευση, διοικητικό συμβούλιο) και όχι πετώντας λάσπη μέσω του διαδικτύου και μάλιστα ανώνυμα.

    Εμείς σας περιμένουμε.

     

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.