Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο πλευρό...

    Blog

    Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

     

     

    20210303_130651δελτιο

     

    Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται διαχρονικά δίπλα στους Έλληνες αθλητές, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του επαγγελματικού αθλητισμού.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο BIOIATRIKI+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ γίνεται επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) για την περίοδο 2021 – 2023, επισφραγίζοντας την πολύχρονη συνεργασία του Ομίλου με την Ομοσπονδία.

    Στους αθλητές της Ομοσπονδίας παρέχονται πολλαπλές υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις ατομικές και αγωνιστικές τους ανάγκες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

    • Μέτρηση αναερόβιας ικανότητας/μυϊκής ισχύος
    • Δυναμομέτρηση χειρός
    • Μέτρηση ισορροπίας/ευλυγισίας
    • Πελματογράφημα
    • Λιπομέτρηση fit3 D
    • Διατροφική συνεδρία και πλάνο

     

    Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι συμπληρωματικές προς τις διαγνωστικές υπηρεσίες και προσφέρονται σε αθλητές προ-ολυμπιακής ομάδας, σε νέους, εφήβους, νεανίδες, παίδες, κορασίδες, και  άνδρες/γυναίκες που θα συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις.

     

    «Η Ελληνική Άρση Βαρών και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β. Πύρρος Δήμας.

    Όπως ανέφερε ο ίδιος, «ο Όμιλος βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό της ελληνικής Άρσης Βαρών, πολύτιμος συμπαραστάτης στον αγώνα των αθλητών μας. Σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό και κοπιώδες άθλημα όπως το δικό μας, οι διαγνωστικές εξετάσεις και η ιατρική μέριμνα είναι διαρκής και επιτακτική ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας τους και τη βελτιστοποίηση των επιδόσεών τους στην πορεία για την κατάκτηση διακρίσεων και μεταλλίων. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλύπτει τις ανάγκες αυτές διαθέτοντάς μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καθιστούν τους αθλητές της Άρσης Βαρών αξιόμαχους αντιπάλους σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Συνεχίζοντας την πολύτιμη αυτή συνεργασία με την Ελληνική Άρση Βαρών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επεκτείνει τη στήριξή του για την περίοδο 2021-2023, διαθέτοντάς μας επιπλέον τις υπηρεσίες του νέου Διατροφολογικού – Εργομετρικού Κέντρου Bioiatriki+. Το υπερσύγχρονο αυτό κέντρο, πρότυπο για τη χώρα μας, εξασφαλίζει στους αθλητές μας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που θα διευκολύνουν και θα συνδράμουν στην μέγιστη βελτίωσή τους».

     

    Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.