Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Επιστρέφουν στην Ελλάδα Λαμπρίδης...

    Blog

    Επιστρέφουν στην Ελλάδα Λαμπρίδης και Γεωργοπούλου με τα μετάλλια από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

    Απόψε στις 19.35 επιστρέφουν στην Ελλάδα από τα Τίρανα, ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης και η Σοφία Γεωργοπούλου που ανέβηκαν στο βάθρο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων/νεανίδων και Κ23 που διεξάγεται στο Δυρράχιο.

    Ο Λαμπρίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ζετέ, στην κατηγορία των 61κ. στους έφηβους και η Γεωργοπούλου πήρε τρία χάλκινα στα 59κ. στις γυναίκες Κ23. Μαζί τους θα είναι και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χρήστος Τριφύλλης καθώς και οι αθλητές Μαρία Μυρρίλα και Γιάννης Κλιάμπας.

    Την ελληνική ομάδα στο Δυρράχιο, επισκέφτηκε η Πρόξενος της Ελλάδας στα Τίρανα κα Ευγενία Μπλέτα η οποία συνεχάρη όλα τα μέλη της αποστολής για τις επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

    Με τη σειρά τους οι επικεφαλής της ομάδας, ευχαρίστησαν την κα Μπλέτα καθώς και το Υπουργείο Εξωτερικών για όλες τις ενέργειες που έκαναν προκειμένου να γίνονται με ασφάλεια η διαμονή και οι μετακινήσεις της ομάδας στην Αλβανία.

    Επίσης η κα Μπλέτα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

    Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Κλιάμπας αγωνίστηκε στα 73 κιλά των εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αλβανίας και πήρε την 11η θέση στο αρασέ με 115 κιλά. Ηταν 12ος στο ζετέ με 141 και 11ος στο σύνολο με 256. Η Μαρία Μυρίλλα αγωνίστηκε στο β γκρουπ στην κατηγορία των 64κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων και πήρε την 11η θέση στο αρασέ με 74 κιλά, την 12η στο ζετέ με 91 κιλά και την 11η στο σύνολο, σηκώνοντας 165 κιλά.

     

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.