Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Γεωργούλης: «Το καλύτερο δώρο...

    Blog

    Γεωργούλης: «Το καλύτερο δώρο του Αγιου Βασίλη»

    Γεωργούλης

    Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αρσης Βαρών στο Κατάρ δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ ο Δημήτρης Γεωργούλης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο και χάρισε στη χώρα μας τρία μετάλλια. Ενα χάλκινο και δύο αργυρά, όντας τα πρώτα μετάλλια που κατέκτησε στο εξωτερικό.«Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να μου φέρει ο Αγιος Βασίλης» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Γεωργούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη του επιτυχία. Ξεκαθάρισε ότι δεν είχε στόχο το μετάλλιο, αλλά είναι… ενθουσιασμένος που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

    «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο να βγω δεύτερος σε μία τέτοια διοργάνωση. Οταν ταξίδεψα στο Κατάρ είχα στόχο μια καλή εμφάνιση. Να αποδείξω ότι η σκληρή δουλειά πιάνει τόπο», τόνισε αρχικά ο Γεωργούλης και αναφερόμενος στην εμπειρία του να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος δήλωσε: «Είναι μοναδική εμπειρία. Κάθε αθλητής έχει όνειρο να αγωνιστεί για τη χώρα του. Είναι απερίγραπτο συναίσθημα, πόσο μάλλον όταν ανεβαίνεις στο βάθρο εκπροσωπώντας την Ελλάδα».

    Μιας και οι μέρες που διανύουμε είναι γιορτινές, ο Δημήτρης Γεωργούλης ξεκαθάρισε ότι δεν περίμενε τέτοιο δώρο από τον… Αγιο Βασίλη. «Το 2018 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορούσε να κλείσει ιδανικότερα. Νομίζω ότι ο Αγιος Βασίλης μου έφερε λίγο πιο νωρίς το δώρο μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά και επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές για το 2019», κατέληξε ο Ελληνας πρωταθλητής.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.