Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Δελτια Τυπου
    4. /
    5. «Βροχή» τα πανελλήνια ρεκόρ...

    Blog

    «Βροχή» τα πανελλήνια ρεκόρ στη 2η μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

    Συνεχίστηκαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και στη δεύτερη μέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων 2022 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της «γαλανόλευκης» αποστολής στην πρεμιέρα, συνεχίστηκαν και την 2η μέρα της διοργάνωσης τόσο στους Έφηβους, όσο και στις Νεανίδες.

    Ο Κώστας Λαμπρίδης συμμετείχε στο β΄ γκρουπ στην κατηγορία των 61 κιλών και έκανε τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ, ξεπερνώντας τον εαυτό του, αφού αυτός ήταν ο κάτοχος. Ο 17χρονος αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του σηκώνοντας 103 κιλά στο αρασέ, 133 στο επολέ ζετέ και 236 στο σύνολο και κατετάγη 3ος στο γκρουπ του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2022 κερδίζοντας το χειροκρότημα.

    Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Έλενα Τζατζολάρη στο πρώτο γκρουπ στην κατηγορία των 55 κιλών, καθώς έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο επολέ ζετέ, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού και στο σύνολο έκανε ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ.

    Η 19χρονη αθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της σηκώνοντας 77 κιλά στο αρασέ, 98 κιλά στο επολέ ζετέ και 175 κιλά στο σύνολο.

    Κατά την χθεσινή ημέρα πραγματοποιήθηκε κι ένα Παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Αμερικανός Μόρις Χαμπτον στην κατηγορία των 61κ. σήκωσε 160κ. στο ζετέ κι έκανε νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων.

    Σήμερα θα αγωνιστούν ο Σοφοκλής Τσουράκης (10:00) και η Γαλήνη Φωτιάδου (12:00)

    PHOTO: IWF / ISAAC MORILLAS

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.