Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Ανοιγει η αυλαία για...

    Blog

    Ανοιγει η αυλαία για τις επίσημες διοργανώσεις

    Τα Ιωάννινα προετοιμάζονται καθημερινά με ιδιαίτερη προσοχή και οργάνωση για τη φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών ανδρών – γυναικών που θα φιλοξενηθεί στη πρωτεύουσα της Ηπείρου στις 19-21 Απριλίου. H πόλη, οι υποδομές της και κυρίως οι άνθρωποι του αθλήματος καθημερινά δουλεύουν για να φιλοξενήσουν τους αγώνες.

    Εν τω μεταξύ το τριήμερο λοιπόν 15-17 Φεβρουαρίου θα γίνουν, οι πρώτοι επίσημοι αγώνες για το 2019 θα πραγματοποιηθούν το προσεχές τριήμερο και στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα και τη Κρήτη ενώ θα ακολουθήσουν οι όμιλοι σωματείων της Δράμας και της Θεσσαλίας, όπως άλλωστε συμβαίνει με βάσει τον προγραμματισμό της ΕΟΑΒ σε ετήσια βάση.

    «Νομίζω όλα θα κυλήσουν κατ ευχή σε αυτή τη πολλαπλή πρώτη διοργάνωση στην οποία η ομοσπονδία μας ρίχνει ιδιαίτερο βάρος. Άλλωστε θα κριθούν και οι προκρίσεις στις πρώτες 12άδες όλων των κατηγοριών σωματικού βάρους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φυσικά  ακολουθεί κατόπιν μια σειρά σημαντικών διοργανώσεων φέτος» δηλώνει ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΟΑΒ Ευάγγελος Προκοπίδης.

    Αν και είναι ακόμα σχετικά νωρίς, θα υπάρξει, ιδιαίτερα για τους προπονητές και πάνω από όλα τον ομοσπονδιακό τεχνικό Οδυσσέα Δήμα μια θαυμάσια ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ποιότητα και την εξέλιξη όλων των Ελλήνων πρωταθλητών ενόψει και του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί φέτος νωρίς τον Απρίλιο και συγκεκριμένο 3-13/4/2019 στη πόλη Μπατούμι της Γεωργίας.

    Στις 2 Μαρτίου με βάση τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΟΑΒ θα πραγματοποιηθεί για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα μετάσχει στη διοργάνωση του Μπατούμι αγωνιστικό τέστ ετοιμότητας.

    Ταυτόχρονα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των νεαρών αθλητών και αθλητών μας που θα μετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Λας Βέγκας.

    Μάλιστα οι άριστες σχέσεις της ΕΟΑΒ με την ομοσπονδία άρσης βαρών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχουν εξασφαλίσει δωρεάν όλα τα έξοδα φιλοξενίας τεσσάρων αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολής.

    Με βάση τα αποτελέσματα αγωνιστικού τεστ για το Λας Βέγκας αναχωρούν στις 8 Μαρτίου οι Αμαγιάκ Μισακιάν (73κ), Γιάννης Καρυπίδης (81κ), Χρυσή Λιονή (64κ), Μαρία Μυρίλλα (71κ) και Άννα Σαλπιγγίδου (81κ).

    Συνοδός προπονητής θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.