Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Δελτία Τύπου
  4. /
  5. Τ. Λάγκας: «Θα απολαύσουμε...

  Blog

  Τ. Λάγκας: «Θα απολαύσουμε σπουδαίους αγώνες και με υψηλές αποδόσεις»

  Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Τάσος Λάγκας με αφορμή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών που θα διεξαχθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Λουτράκι έστειλε μήνυμα σε όλους τους συμμετέχοντες. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα δούμε πολλές υψηλές επιδόσεις. 
  Αναλυτικά ο χαιρετισμός του προέδρου της ΕΟΑΒ Τάσο Λάγκα  
  Με αφορμή το επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και νέων ανδρών – νέων γυναικών και με την βεβαιότητα ότι θα απολαύσουμε σπουδαίους αγώνες και με υψηλές αποδόσεις, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.
  Το συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση γιατί εκτός από την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, που αναμφίβολα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, αποτελεί και το κριτήριο για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων.
  Σε μία χρονική περίοδο, όπου το άθλημα της Άρσης Βαρών, αλλά γενικότερα και ο αθλητισμός, πέρασε δύσκολες στιγμές, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η αγωνιστική δράση έχει λείψει σε όλους και άπαντες στο άθλημα των δυνατών περιμένουν με αγωνία να απολαύσουν τους αγώνες.
  Θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους συμμετέχοντες ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, καθώς η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι υψίστης σημασίας για όλους μας.
  Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο της ΄Αρσης Βαρών ότι η ΕΟΑΒ κατανοώντας τη μεγάλη επιθυμία όλων να δουν τους αγώνες, έχει φροντίσει να υπάρχει live streaming.
  Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δούμε πολλά Πανελλήνια ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις.
  Καλή επιτυχία σε όλους
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.