Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Συνεργασία της Ε.Ο.Α.Β. με...

  Blog

  Συνεργασία της Ε.Ο.Α.Β. με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αμαρουσίου

  Συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

  Η συνεργασία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς υπήρχε συμφωνία για διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών του 2021 στην Αθήνα, με τη στήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου Αμαρουσίου.

  Θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιστρέφει στην πρωτεύουσα ικανοποιώντας τους φίλους του αθλήματος στο Λεκανοπέδιο.

  Ο Πύρρος Δήμας δήλωσε μετά τις συναντήσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα μας και ανοίγει νέους δρόμους για την περαιτέρω ανάπτυξη του. Θα έχουμε κι άλλες επαφές για την καλύτερη διοργάνωση του πρωταθλήματος».

  Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκο και έγινε στο πλαίσιο των συνεργασιών που έχει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας με σωματεία και φορείς για την ανάπτυξη του αθλήματος.

  103267486_580523892845789_3882036810393247922_n

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.