Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου...

  Blog

  Συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου για τη συνδιοργάνωση διεθνών αγώνων άρσης βαρών

  Συνεχίζει τις διεθνείς επαφές του ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας που συναντήθηκε με τον ομόλογο του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών Ανδρέα Ρουμπά.

  Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και αποφασίστηκε η διοργάνωση Βαλκανικού Κυπέλλου με τη συμμετοχή Ελλάδας, Κύπρου, Σερβίας, Αλβανίας, παράλληλα με τη διοργάνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο.

  Επίσης αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βετεράνων με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται στο προσεχές μέλλον σε συνέντευξη Τύπου.

  hellas_cyprus

  Με τις ενέργειες αυτές η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών συνεχίζει την παρουσία της χώρας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Μια πορεία που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 αθλητών και αθλητριών σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

  Μία παρουσία που επιβραβεύτηκε με την ανάθεση στη χώρα μας, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2022, στο Ηράκλειο

  Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία της προολυμπιακής ομάδας στον Αγιο Κοσμά, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και των Προολυμπιακών τουρνουά. Μαζί τους προπονούνται και επίλεκτοι αθλητές που έχουν στο πλευρό τους, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και τους ψυχολόγους που χρησιμοποιεί η προολυμπιακή ομάδα.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.