Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Στο Αγρίνιο το Σεπτέμβριο...

  Blog

  Στο Αγρίνιο το Σεπτέμβριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών με δωρεάν διαμονή και διατροφή

  Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών της 12ης Ιουνίου 2020 αποφασίσθηκε η διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών στις αρχές  Σεπτεμβρίου,  στην πόλη του Αγρινίου.

  Χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου της Ομοσπονδίας Πύρρου Δήμα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με τον οποίο συναντήθηκε, εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια που επιτρέπουν την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης με δωρεάν διαμονή και διατροφή σε όλους τους συμμετέχοντες.

  Το Αγρίνιο είναι μια πόλη εύκολα προσβάσιμη από όλα τα μέρη της χώρας, με  άρτιες  αθλητικές εγκαταστάσεις και θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής άρσης βαρών τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

  «Δημιουργήσαμε ένα σωματείο στο Αγρίνιο που θα αποτελέσει ισχυρό πόλο ανάπτυξης του αθλήματος μας στη πόλη και στην ευρύτερη περιοχή. Στη διοργάνωση θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και συναγωνισμό» λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

  «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά η επίσκεψη στο Αγρίνιο ενός θρύλου του ελληνικού αθλητισμού. Η Άρση Βαρών είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στην Ελλάδα. Ο Πύρρος Δήμας είναι ο αθλητής ο οποίος τίμησε τα ελληνικά χρώματα και κατάφερε, με το ήθος και την προσωπική του ακτινοβολία, να αποτελέσει σύμβολο για τις επόμενες γενιές αθλητών. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά αθλητικών ζητημάτων μεταξύ αυτών τη δυνατότητα διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμα και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας για τη επίσκεψή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.