Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Παγκοσμια Πρωταθληματα
  4. /
  5. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

  Blog

  Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Ιακωβίδης!

  Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 96κ.. Η συμμετοχή του Ελληνα πρωταθλητή οριστηκοποιήθηκε σήμερα με επιστολή που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρσης Βαρών στην ΕΟΑΒ.

  Τα χαρμόσυνα νέα έφεραν πολύ μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ελληνικής Αρσης Βαρών και ο Θοδωρής Ιακωβίδης σφράγισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας και τον ίδιο τον πρωταθλητή η συμμετοχή στο Τόκιο, καθώς ο νέος τρόπος πρόκρισης είναι ο δυσκολότερος όλων των εποχών, μιας και οι αθλητές συγκέντρωναν βαθμούς τα τελευταία χρόνια.

  Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνεχίζει την ελληνική παράδοση στην Αρση Βαρών και πραγματοποίησε τον μεγάλο του στόχο, όπως είχε δηλώσει πολλές φορές.

  Παράλληλα δικαιώνει τις ενέργειες της διοίκησης της ΕΟΑΒ που κατέβαλε έντονες προσπάθειες, διαψεύδοντας διάφορους κινδυνολόγους κι έτσι η ελληνική Αρση Βαρών θα συνεχίσει την πολυετή παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.