Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Στα Ιωάννινα τα Πανελλήνια...

  Blog

  Στα Ιωάννινα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα

  [image_thumbs]
  [image_slider link=”full_url_link” source=”full_image_source”] Description [/image_slider]
  [image_slider link=”full_url_link” source=”full_image_source”] Description [/image_slider]
  [image_slider link=”full_url_link” source=”full_image_source”] Description [/image_slider]
  [/image_thumbs][Htab]
  [tab title=”tab_title_1″]Tab_content_1[/tab]
  [tab title=”tab_title_2″]Tab_content_2[/tab]
  [tab title=”tab_title_3″]Tab_content_3[/tab]
  [/Htab]

  ΟΣτην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Αρσης Βαρών. Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα Ιωάννινα αποτελούν επί σειρά ετών πόλη ανάδειξης ταλέντων στο «άθλημα των δυνατών» βοήθησαν ώστε στις 19-20-21 Απριλίου η κορυφαία αυτή διοργάνωση να τεθεί υπό την αιγίδα τους.

  Για την ΕΟΑΒ πρόκειται για μία σημαντική απόφαση καθώς η περιοχή είχε χρόνια να φιλοξενήσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα με την διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων η τοπική κοινωνία θα επωφεληθεί, καθώς στα Ιωάννινα θα ταξιδέψουν πλήθος αθλητών, προπονητών και συνοδών για να αγωνιστούν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωννιτών κ. Θωμά Μπέγκα για την στήριξή τους και τη βοήθειά τους, ώστε να διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα Ιωάννινα. Είναι πολύ σημαντικό ότι σ’ αυτές τις εποχές «αγκάλιασαν» την Αρση Βαρών και δέχτηκαν να μας φιλοξενήσουν, ώστε οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν στην περιοχή και να διεκδικήσουν τους Πανελλήνιους τίτλους. Ελπίζω αυτή η διοργάνωση να είναι η αρχή για μια μακροχρόνια συνεργασία, που θα έχει σαν στόχο τη διάδοση της Αρσης Βαρών στην περιοχή.»

  Κλιμάκιο της ΕΟΑΒ αποτελούμενο από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΑΒ Φώτη Καϋμενάκη, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Σπάρτακου Ιωαννίνων Τάσο Λάγκα, τον εκπρόσωπο της εταιρίας ΑΘΛΟΣ, εθνικού χορηγού της ΕΟΑΒ Θοδωρή Βαντόλα και του προπονητή του σωματείου Σπάρτακου Ιωαννίνων Χρήστο Τριφύλλη συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού Βασίλη Γοργόλη. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΕΟΑΒ συζήτησε με τον Δημαρχο Ιωννιτών Θωμά Μπέγκα, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου Κωνσταντίνος Γκόγκος.

  «Στην Περιφέρεια Ηπείρου αισθανόμαστε χαρά, αλλά και ικανοποίηση όταν επιλέγεται πόλη ή περιοχή της για τη διοργάνωση κάποιας αθλητικής εκδήλωσης, είτε είναι πανελλαδικής, είτε διεθνούς εμβέλειας.
  Η χαρά μας είναι διπλή για την απόφαση της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και προσωπικά του Προέδρου της, Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, να ορίσει την πόλη των Ιωαννίνων για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2019.
  Η διοργάνωση αυτή έρχεται να θυμίσει στους μεγαλύτερους τις μεγάλες επιτυχίες της Άρσης Βαρών, στις οποίες είχε μερίδιο και η Ήπειρος μέσω του Α.Ο. Σπάρτακου και των χρυσών ολυμπιονικών που είχε στις τάξεις του, αλλά και να αποτελέσει την αφετηρία για νέες μεγάλες διακρίσεις.
  Η Περιφέρεια Ηπείρου, βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας, συνδράμει έμπρακτα στην επιτυχία της διοργάνωσης και εύχεται σε όλους καλή διαμονή και καλό αγώνα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

  Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας τόνισε: «Η διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στα Γιάννενα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο Δήμος μας βρίσκεται πια για τα καλά στον αθλητικό χάρτη της χώρας και συνδράμει τα μέγιστα στις προσπάθειες που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή τόσο για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού όσο και για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος. Θέλω να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την εμπιστοσύνη της στην περιοχή μας και είμαι σίγουρος ότι υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου θα έχουμε μια άρτια διοργάνωση».

  Τόσο η Περιφέρεια, όσο και ο Δήμος, «αγκάλιασαν» την προοπτική να διεξαχθούν στα Ιωάννινα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς σύσσωμη η «οικογένεια» της Αρσης Βαρών θα επισκεφτεί την περιοχή. Γι αυτό τον λόγο έθεσαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα υπό την αιγίδα τους, ενώ θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, τις κορυφαίες αυτές διοργανώσεις.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.