Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Προκηρυξεις αγωνων
  4. /
  5. Προκήρυξη του Κυπέλλου Επιλεκτων...

  Blog

  Προκήρυξη του Κυπέλλου Επιλεκτων 2016

   

  ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 26

  ΜΑΡΟΥΣΙ  12/1/2016

   

   

  Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Α Γ Ω Ν Ω Ν 2016

   

  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ, λαμβάνοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του Νέου Αθλητικού νόμου 2725/99 όπως ισχύει μετά το ν. 3057/02.
  2. Το καταστατικό και τους Κανονισμούς σε όσα σημεία ισχύουν βάσει των Νόμων.
  3. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΑΒ για την περίοδο 2016.
  4. Τη συνεργασία μας με την Δ.Ε.Η.

   

  Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

   

  Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

   

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2/2016

  ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  ώρα 14.00 κατηγ   48,53,58,63, 69,75,+75 kg

  ζύγιση (12.00-13.00)

   

  ΑΝΔΡΩΝ

  ώρα 16.00 κατηγ 56,62,69, 77kg

  ζύγιση (14.00-15.00)

   

  ώρα 18.30 κατηγ 85, 94, 105,+105 kg

  ζύγιση (16.30-17.30)

   

   (Το πρόγραμμα των αγώνων είναι προκαταρκτικό. Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρωθεί μετά την αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής των Σωματείων).

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι μετέχοντες σύλλογοι μέσω του προπονητή η του εκπροσώπου τους θα πρέπει να έρθουν σε τηλεφωνική επαφή με τα γραφεία της Ε.Ο.Α.Β. στις 9/2/2016 για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή των αθλητών τους και  να τους γνωστοποιηθεί τυχόν αλλαγή του προγράμματος των αγώνων.

   

  ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

  ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

   

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

   

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

  Συμμετέχουν: Μετά από εισήγηση των Σωματείων, οι αθλητές-αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες και τους οποίους θα επιλέξει ή Τεχνική επιτροπή της Ε.Ο.Α.Β.

  Ο αγώνας αποτελεί βασικό κριτήριο για το σχηματισμό της προκαταρκτικής ομάδας Ανδρών-Γυναικών  ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Νορβηγία 10-18/4/2016

   

  Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα.

   

  Οι αθλητές-αθλήτριες θα αγωνισθούν στην κατηγορία βάρους τους σύμφωνα με το πρακτικό ζύγισης. Όλοι οι μετέχοντες θα πρέπει κατά την διάρκεια της ζύγισης, να έχουν τα δελτία τους, σφραγισμένα από τον γιατρό και θεωρημένα από τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκλείονται από τους αγώνες. Τέλος πρέπει να στέλνονται στην Ομοσπονδία για αντικατάσταση, δελτία που έχουν φθαρεί ή έχει συμπληρωθεί ο χώρος θεώρησής τους

   

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν εγγράφως στα γραφεία της Ε. Ο. Α. Β. Λεωφ. Κηφισίας 37 Τ.Κ. 151 23 ΜΑΡΟΥΣΙ (Ο.Α.Κ.Α.) ΦΑΞ 210 9243875 το αργότερο μέχρι 22/1/2016.

  Μαζί με την δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να σταλεί και η επισυναπτόμενη δήλωση προπονητή. H πρωτότυπη δήλωση (συμμετοχήςπροπονητή) θα πρέπει να κατατεθεί πριν από την ζύγιση των αθλητών-τριών.

   

  Στη δήλωση κάθε σωματείου πρέπει να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των αθλητών-τριών που θ’ αγωνισθούν, ο αριθμός μητρώου του δελτίου τους και απαραίτητα η κατηγορία στην οποία θ’ αγωνισθεί ο κάθε αθλητής-αθλήτρια. Επίσης πρέπει να αναφέρεται το όνομα του προπονητή και του εκπροσώπου του Σωματείου ο οποίος δεν επιτρέπεται να είναι αθλητής-αθλήτρια ή εν ενεργεία προπονητής της Ομοσπονδίας.

   

  ΒΡΑΒΕΙΑ: Στους τρεις καλύτερους αθλητές και τις τρεις καλύτερες αθλήτριες καθώς και στους αθλητές-αθλήτριες που θα σημειώσουν Πανελλήνιο ρεκόρ θα χορηγηθούν ειδικά έπαθλα.

   

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Στους αγώνες θα υπάρξει ενδεικτική βαθμολογία των 6 πρώτων αθλητών & αθλητριών (15,20,25,30,35,40).

  ΖΥΓΙΣΗ: Οι ζυγίσεις θα γίνονται στο τόπο τέλεσης των αγώνων.

  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ: Οι αθλητές-αθλήτριες που θ’ αγωνισθούν πρέπει να φέρουν απαραίτητα την περιβολή που καθορίζεται από τους κανονισμούς (μαγιό, παπούτσια) Οι αντιπρόσωποι των Σωματείων και οι προπονητές είναι υπεύθυνοι της καλής εμφάνισης των αθλητών τους.

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  Οι προπονητές της Ε.Ο.Α.Β. θα φέρουν υποχρεωτικά περιβολή των αγώνων (φόρμα) και θα βρίσκονται στον τόπο τέλεσης των αγώνων κατά την ζύγιση.

  ΔΙΑΜΟΝΗ/ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: Θα σας γνωρίσουμε προσεχώς.

  ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Βάσει των διεθνών κανονισμών δεν επιτρέπονται ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών. Για κάθε άλλο θέμα ενστάσεις εκδικάζονται κατά τον πρώτο και τελευταίο βαθμό από την Επιτροπή Αγώνων. Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τους εκπροσώπους των σωματείων συνοδευόμενες από παράβολο 50€ αλλιώς θα θεωρούνται σαν να μην υποβλήθηκαν.

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ: Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από τη παρούσα προκήρυξη και παρουσιάζεται κατά την διάρκεια των αγώνων θ’ αποφασίζει η επιτροπή αγώνων.

   

  Σους αγώνες θα γίνει έλεγχος ντόπινγκ.

  Σε θέματα Ντόπινγκ ισχύει ο Ν. 2725/1999 (Φ.Ε.Κ. 121 Α’), όπως αυτός τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του ν. 3057/2002 (Φ.Ε.Κ. 239 Α’) περί καταπολέμησης του ντόπινγκ και με τις σχετικές διατάξεις του ν. 3708/2008 (Φ.Ε.Κ. 210 Α’.

   

  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΛΜΟΥΤΗ, ΗΛΙΑΣ TΖΗΜΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΣΠΑΝΟΥ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: ΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΗ ΘΕΑΝΩ 

  ΜΕΛΗ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

   

  Πίνακας   διανυκτέρευσης- διαμονής-διατροφής  -ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – αθλητων/τριων –συνοδών

  Με βάση την δήλωση συμμετοχής σας θα  πρέπει να συμπληρώσετε τον παρακάτω  πίνακα διανυκτέρευσης- διαμονής-διατροφής αθλητών/αθλητριών/ συνοδών.

  Η αποστολή του πίνακα στην Ε.Ο.Α.Β. θα πρέπει να γίνει μέχρι 22/1/2016.

  • Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης η εκπρόθεσμης αποστολής του πίνακα δεν θα είναι δυνατή η εξασφάλιση διαμονής-διατροφής  της ομάδας σας.
  • Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης τα έξοδα θα βαρύνουν το Σωματείο σας.
  • Τον πίνακα θα πρέπει να υπογράφει εκπρόσωπος του σωματείου σας.
  • Σημειώνεται ότι για τον τελικό αριθμό των διανυκτερεύσεων θα αποφασίσει η Ε.Ο.Α.Β. με βάση το πρόγραμμα αγώνων-μετακινήσεων.

  ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

  ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

  Δήλωση Συμμετοχής Σωματείου

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.