Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Συλλογοι
  4. /
  5. Παμφιωτικός

  Blog

  Παμφιωτικός

  ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 50/16/02/2000 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΟ 19.

  ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2000 ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

  ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

  Post Tags:
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.