Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Ο Πύρρος Δήμας στηρίζει...

  Blog

  Ο Πύρρος Δήμας στηρίζει τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.

  unnamed

  Στο πλευρό του συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρων Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.) στέκεται ο Πύρρος Δήμας. Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, συναντήθηκε με την πρόεδρο του συλλόγου Ζωή Γραμματόγλου και πρόσφερε τον εαυτό του στην υπηρεσία αυτού του ιερού σκοπού.

  Με την πράξη του αυτή θέλει να δώσει το παράδειγμα σε όλους, καθώς η προσπάθεια για την καταπολέμηση του καρκίνου αποτελεί συστράτευση όλων μας.

  Ο Πύρρος Δήμας αναφερόμενος στην εθελοντική του προσφορά τόνισε:

  «Έχω την τιμή, να είμαι αρωγός, χορηγός και συνοδοιπόρος, στον Αντικαρκινικό Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών. Μια απόφαση που όχι μόνο πήρα συνειδητά, αλλά θα τηρήσω με συνέπεια και σεβασμό. Το τεράστιο έργο και η προσφορά του Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γνωστά. Αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία, είναι πόσο εύθραυστη είναι η υγεία μας. Έχω σηκώσει στην καριέρα μου ως Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής, πολλά βάρη. Κάποια τα έχω καταρρίψει και άλλα με έριξαν κάτω από την μπάρα. Το βάρος όμως του καρκίνου, είναι ασήκωτο για πολλούς συνανθρώπους μας.

  Ο καρκίνος υπήρχε και πριν από τον Covid 19 και δυστυχώς θα υπάρχει. Δεν είναι μια πανδημία κάποιας μεμονωμένης χρονικής περιόδου. Δεν ξέρω προσωπικά τι θα έκανα αν ήμουν εγώ ασθενής, αλλά έχω τεράστιο δέος και θαυμασμό προς όλους εκείνους που νοσούν και μάχονται. Και αν με έμαθε ο πρωταθλητισμός να αντέχω στον πόνο, κάθε φορά που σήκωνα βάρη παραπάνω των δυνάμεων μου, ο καρκίνος μου έμαθε πως κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του με αυτό.

  Από κάθε μου ιδιότητα και με την ψυχή μου γεμάτη δύναμη και πάλι, θα είμαι δίπλα στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών θα είμαι δίπλα σας. Το Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας θα είναι δίπλα σας. Ως μέλος της Παγκόσμιας Άρσης Βαρών θα είμαι δίπλα σας. Ως Πρέσβυς του Οργανισμού, ως οικογένεια Δήμα θα είμαστε δίπλα σας. Εύχομαι ολόψυχα, φίλοι και συνάδελφοι, συναθλητές και αντίπαλοι, από κάθε μετερίζι, να έχω την τιμή να συμπορευτείτε μαζί μας.

  Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί, αυτό είναι και το δικό μου μήνυμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών κυρία Ζωή Γραμματόγλου, όπως και στην εκπρόσωπο του Κ.Ε.Φ.Ι στο εξωτερικό, κυρία Πέγκυ Καραμπάτου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς ειλικρινά»

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.