Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Προσφατα άρθρα
  4. /
  5. Με πολλά όνειρα στο...

  Blog

  Με πολλά όνειρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αλβανίας

  Στη μάχη του επετειακού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στην Αλβανία ρίχνονται αύριο οι Σοφία Γεωργοπούλου και Μαρία Καρδαρά που κάνουν… ντεμπούτο για την ελληνική αποστολή.
  Χρονικά θα αγωνιστεί πρώτη η Μαρία Καρδαρά που θα συμμετάσχει στο Β γκρουπ των 59κ., ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ρίχνεται στη μάχη η Σοφία Γεωργοπούλου όπου θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ. Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις των προσπαθειών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο Χάλκινα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι φαβορί για να ανέβει ακόμα μια φορά στο βάθρο..
  Στις 31/5 η Ελένη Ρεβενικιώτη θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ των 64κ., ενώ στις 2/6 ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ των 89κ.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Τίρανα θα διεξαχθεί το 100 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και γι αυτό τον λόγο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων.
  Στην Αλβανία βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Οδυσσέας Δήμας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Φώτης Καϋμενάκης
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.