Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Προσφατα άρθρα
    4. /
    5. Με πολλά όνειρα στο...

    Blog

    Με πολλά όνειρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αλβανίας

    Στη μάχη του επετειακού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στην Αλβανία ρίχνονται αύριο οι Σοφία Γεωργοπούλου και Μαρία Καρδαρά που κάνουν… ντεμπούτο για την ελληνική αποστολή.
    Χρονικά θα αγωνιστεί πρώτη η Μαρία Καρδαρά που θα συμμετάσχει στο Β γκρουπ των 59κ., ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ρίχνεται στη μάχη η Σοφία Γεωργοπούλου όπου θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ. Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις των προσπαθειών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο Χάλκινα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι φαβορί για να ανέβει ακόμα μια φορά στο βάθρο..
    Στις 31/5 η Ελένη Ρεβενικιώτη θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ των 64κ., ενώ στις 2/6 ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ των 89κ.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Τίρανα θα διεξαχθεί το 100 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και γι αυτό τον λόγο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων.
    Στην Αλβανία βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Οδυσσέας Δήμας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Φώτης Καϋμενάκης
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.