Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν...

  Blog

  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες άρσης βαρών των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων σε όλη την Ελλάδα

  Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και οργανωτική επιτυχία διεξήχθησαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων της άρσης βαρών, στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και νέων ανδρών και νέων γυναικών.
  Oι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα στην αίθουσα άρσης βαρών του ΟΑΚΑ, στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης, στα Γιάννενα στο ΕΑΚΙ καθώς και στα Χανιά, , στο κλειστό γυμναστήριο του Κρατερού και υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που οι επιδόσεις ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές.
  Σε όλες τις πόλεις η συμμετοχή ήταν μεγάλη με πολλούς μάλιστα νέους αθλητές και αθλήτριες, απόδειξη ότι η προσπάθεια προσέλκυσης νέων παιδιών στο άθλημα δείχνει να αποδίδει.
  Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ δήλωσε: «Είδα με μεγάλη χαρά πολλά νέα παιδιά στους αγώνες, γεγονός που δείχνει ότι οι σύλλογοι μας ρίχνουν βάρος στην προσέλκυση νεαρών αθλητών και αθλητριών, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και θέλω για αυτό τον λόγο να τους συγχαρώ. Οργανωτικά όλοι οι αγώνες πήγαν εξαιρετικά και είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας».
  Οι αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αττική με τον Β’ Ομιλο και την Κυριακή 2/9 στη Δράμα με τον Γ’ Ομιλο.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.