Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Θερμή υποδοχή σε Λαμπρίδη...

  Blog

  Θερμή υποδοχή σε Λαμπρίδη και Γεωργοπούλου για τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

  Mε χαμόγελα, λουλούδια και με μια μεγάλη αγκαλιά υποδέχθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το πρώτο μέρος της ελληνικής ομάδας που πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων/νεανίδων και Κ23 που διεξάγεται στο Δυρράχιο.

  Η Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου και ο Γενικός Γραμματέας Πύρρος Δήμας καλωσόρισαν τον Κωνσταντίνο Λαμπρίδη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ζετέ, στην κατηγορία των 61κ. στους έφηβους και τη Σοφία Γεωργοπούλου που πήρε τρία χάλκινα στα 59κ. στις γυναίκες Κ23. Μαζί τους ήταν και οι αθλητές Μαρία Μυρρίλα και Γιάννης Κλιάμπας ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χρήστος Τριφύλλης και ο συνοδός Αθανάσιος Ζησιόπουλος.

  Ο Πύρρος Δήμας κατά την υποδοχή της ομάδας είπε: «Θέλω τόσο εγώ, όσο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, να σας ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική εμφάνιση που κάνατε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όχι μόνο ο Κώστας και η Σοφία που κατέκτησαν μετάλλια, αλλά όλη η ομάδα έδωσε και δίνει τον καλύτερο της εαυτό και μας κάνετε υπερήφανους. Με την παρουσία σας, αποδείξατε ότι η ελληνική άρση βαρών μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον της με αθλητές της αξίας σας. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη χαρά και τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε».

  Η Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου είπε: «Σας ευχαριστούμε για όλα. Μας δώσατε μεγάλη χαρά όταν σας είδαμε πάνω στο βάθρο στην απονομή των μεταλλίων με την ελληνική σημαία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους ομοσπονδιακούς προπονητές Χρήστο Τριφύλλη και Κώστα Γκαρίπη για τη δουλειά που γίνεται στις εθνικές ομάδες».

  Η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων/νεανίδων και Κ23 συνεχίζεται με τέσσερις ακόμα αθλητές, τον Μανώλη Δαμουλάκη, τον Κώστα Κλωθάκη, το Γιάννη Νούση και τη Δέσποινα Χαριτοπούλου.

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.