Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Η απάντηση της ΕΟΑΒ...

  Blog

  Η απάντηση της ΕΟΑΒ σε άρθρο γεμάτο ανακρίβειες και τεράστια ψέματα

  Mε μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα «Καθημερινή» άρθρο συνταξιούχου δημοσιογράφου, με το οποίο κάνει προσωπική επίθεση στον Ολυμπιονίκη και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα.

  Το συγκεκριμένο άρθρο είναι γεμάτο ανακρίβειες και τεράστια ψέματα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την εικόνα και το κύρος του Πύρρου Δήμα ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Ομοσπονδία.

  Όλα όσα αναφέρονται, με τη χρήση δήθεν μαρτυριών, χωρίς να είναι επώνυμες, δημιουργούν αλλοιωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει πραγματικά στην ελληνική άρση βαρών και δυστυχώς φτάνει στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, για να κάνει μικροπολιτική.

  Πέρα από τα ψέματα το άρθρο παραβιάζει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας καθώς δεν φιλοξενεί την άποψη του Προέδρου της ΕΟΑΒ, ούτε άλλου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να διαμορφώσουν οι αναγνώστες πραγματική εικόνα της κατάστασης και να υπάρχει απάντηση σε όλες τις ανακρίβειες.

  Ενημερώνουμε τον αρθρογράφο αλλά και την κοινή γνώμη ότι στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που έγινε πριν από 3 μήνες, η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων ενέκρινε τον απολογισμό της διοίκησης και μόλις δύο σωματεία καταψήφισαν, γεγονός που αυτομάτως καταργεί όλα όσα αναφέρονται στο δήθεν αποκαλυπτικό άρθρο.

  Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να προχωρήσουμε σε απάντηση τον όσων παραπλανητικά αναφέρονται για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Ωστόσο θα τονίσουμε ότι στους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας – που σύμφωνα με το άρθρο δεν παίρνουν τίποτα – η ΕΟΑΒ καλύπτει όλα τα έξοδα καθώς και τη διατροφή και τη διαμονή στον Αγιο Κοσμά, όπου πρόσφατα δεχθήκαμε την επίσκεψη των κ.κ. Αυγενάκη και Μαυρωτά και λάβαμε τα συγχαρητήρια τους για τη δουλειά που γίνεται στο άθλημα.

  Τέλος, ο Πύρρος Δήμας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους σπουδαίους συναθλητές του στα χρόνια της Dream Team να ενωθούν όλοι μαζί για το καλό τους αθλήματος.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.