Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι...

  Blog

  Εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι διεθνείς

  166284281_2971192946445260_1571979699632328513_n

   

  Στις εγκαταστάσεις του εργομετρικού – διατροφολογικού κέντρου BIOIATRIKI+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρέθηκε σήμερα η εθνική ομάδα Αρσης Βαρών.  Η επίσκεψη των διεθνών έγινε με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας και στο πλαίσιο της πρόσφατης χορηγικής συνεργασίας, οι αθλητές πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

  Στη BIOIATRIKI+ βρέθηκαν οι αθλητές Θοδωρής Ιακωβίδης, Κωνσταντίνα Μπεντέλη, Μαρία Πιπιλιαρίδου, Ελένη Κουρτελίδου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριφύλλης κι εκ μέρους της διοίκησης ο Πύρρος Δήμας και ο Φώτης Καϋμενάκης.

  Οι υπεύθυνοι του Ομίλου ευχήθηκαν στους αθλητές της Αρσης Βαρών καλή επιτυχία και με δεδομένο ότι στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν τις Ολυμπιακές προκρίσεις και ευχή όλων είναι οι αθλητές να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τόκιο.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα στη Ρωσία (3-11 Απριλίου) θα διεκδικήσει τρία Ολυμπιακά εισιτήρια. Πιο συγκεκριμένα οι Θοδωρής Ιακωβίδης, Κωνσταντίνα Μπεντέλη και Μαρία Πιπιλιαρίδου θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Τόκιο.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.