Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Επικαιροτητα
  4. /
  5. Αφήνουμε την παραλία καθαρή!

  Blog

  Αφήνουμε την παραλία καθαρή!

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας που διακρίνει το σύνολο των αθλητών, αθλητριών, προπονητών, σωματείων και αθλητικών παραγόντων της προγραμματίζει εκδήλωση καθαρισμού της παραλίας μπροστά από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ.Κοσμά όπου έχει έδρα και το προπονητήριο των εθνικών μας ομάδων.
  Η καλοκαιρινή περίοδος ολοκληρώθηκε και ως εκ τούτου ο καθαρισμός της ακτής είναι αναγκαίος προς όφελος όλων των πολιτών.
  Μεθαύριο Σάββατο λοιπόν, 20 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί όλοι μαζί, σε κοινή δράση με σύνθημα «αφήνουμε τη παραλία καθαρή» θα προσφέρουμε κοινωνικό έργο και θα αφήσουμε στην άκρη για λίγες ώρες τις μπάρες με τα βάρη και τη προπόνηση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών.
  Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του Αγ.Κοσμά αλλά και πολίτες, εθελοντές όλοι τους, θα συγκεντρωθούν στην έξοδο από την πλευρά των γηπέδων 5Χ5 για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης (πληροφορίες τηλ. ΕΟΑΒ 210-9231683).
  Στόχος φυσικά, μια απόλυτα καθαρή παραλία όπως αρμόζει στις ακτές της πατρίδας μας.
  Υποστηρικτές της δράσης είναι η ΔΕΗ και η COSMOTE που στέκονται στο πλευρό του αθλήματος της άρσης βαρών σε όλες τις δράσεις της, αγωνιστικές και κοινωνικές.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.