Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. «Ας ασχοληθούν με τις...

  Blog

  «Ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο»

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ξεκαθάρισε στην πρώτη και μοναδική απάντηση της στην «Ομάδα Πρωτοβουλίας Διάσωσης του αθλήματος» ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων και την ανταλλαγή ύβρεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τους δήθεν εξυγιαντές.

  Να υπενθυμίσουμε καταρχάς ότι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι διακονούν το κάτι νέο, από το 2008 και μετά είχαν είτε έμμισθη σχέση, είτε συνεργασία με την Ομοσπονδία έχοντας ψηφίσει θετικά όλες τις αποφάσεις, άρα έχουν ευθύνη για όσα κατηγορούν και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πρεσβεύουν κάτι νέο.

  Ο μοναδικός λόγος της απάντησης είναι τα υπονοούμενα που αφήνουν στην τελευταία ανακοίνωση οι δήθεν εξυγιαντές, λέγοντας ότι θα ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα να ελέγξουν, εάν έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες των εξόδων, σύμφωνα με τους νόμους του Κράτους. Να τους πούμε λοιπόν ότι η ΕΟΑΒ υπόκειται στον ετήσιο έλεγχο της ΓΓΑ για τα οικονομικά πεπραγμένα της και μάλιστα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ σε ετήσια βάση ο οικονομικός απολογισμός τίθεται στη διάθεση των σωματείων για ενημέρωση στη Γενική Συνέλευση και έως τώρα, δεν υπάρχει καμία κατηγορία ούτε τίποτα μεμπτό στην οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας.

  Ας αφήσουν λοιπόν τα υπονοούμενα και τη λάσπη και ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο, αλλά και με την τακτοποίηση των οφειλόμενων στην Ομοσπονδία…

  Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση και επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά, καθώς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στον ευτελισμό και την υποβάθμιση του αθλήματος, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι θέλουν να καταλάβουν καρέκλες, θα συνεχίσουμε να μιλάμε απευθείας με τα σωματεία και θα αναφερθούμε σε όλους και όλα στο ανώτατο θεσμικά όργανο, που είναι η γενική συνέλευση.

  Μέχρι τότε τους αφήνουμε να συνεχίσουν μόνοι τους, την απαξίωση της άρσης βαρών. Εμείς δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στο κακό που προκαλούν στο άθλημα, με μοναδικό στόχο την εκπλήρωση των ατομικών τους φιλοδοξιών!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.