Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. «Αλκη ζεις» ήταν το...

    Blog

    «Αλκη ζεις» ήταν το σύνθημα της ημερίδας του Άρη και της ΕΟΑΒ για τον αδικοχαμένο Αλκη

    Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Α.Σ. Άρης με το τμήμα Άρσης Βαρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με την ονομασία «Lift For Life V», στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

    Ένας χρόνος και ένας μήνας μετά το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τη φίλαθλη Ελλάδα και όχι μόνο, ο Α. Σ. Αρης και η οικογένεια της άρσης βαρών έστειλαν μήνυμα κατά της βίας τονίζοντας ότι δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και δεν νοείται οι συλλογικές διαφορές να επιλύονται με άλλες μεθόδους και εκτός γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.

    Η ημερίδα «Lift For Life V», διεξήχθη στο γυμναστήριο Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τον έφορο του συλλόγου Θανάση Ζησιόπουλο να είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

    Στην ημερίδα παρέστησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Θεανώ Ζαγκλιβέρη, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, η Ταμίας της ΕΟΑΒ Φιλιππία Κοχλιαρίδου, η Α’Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου, ο Γ΄Αντιπρόεδρος Κώστας Καζακλής, ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θοδωρής Ιακωβίδης, η Ολυμπιονίκης Πόπη Ουζούνη, πλήθος αθλητών και αθλητριών και φυσικά οι γονείς του αδικοχαμένου Αλκη.

    Το σύνθημα «Αλκη ζεις… » ακούστηκε πολλές φορές από τα χείλη όλων των παρευρισκόμενων, για τον 19χρονο Αλκη Καμπανό.

       

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.