Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Συλλογοι
    4. /
    5. Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού ΑΡΚΑΔΙ

    Blog

    Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού ΑΡΚΑΔΙ

    Ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού «ΑΡΚΑΔΙ» είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος του Ρεθύμνου, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνική ζωή του τόπου επί 39 συνεχόμενα χρόνια. Πέρα από το άθλημα της Άρσης Βαρών, ο σύλλογος μας καλλιεργεί επίσης τα αθλήματα του Μπάσκετ, του Στίβου, της Πάλης, της Ενόργανης Γυμναστικής και του Βόλεϊ.
    -Ο Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ ιδρύθηκε το 1976 από τους Ρεθεμνιώτες γυμναστές Γεώργιο Εκκεκάκη, Ιωάννη Χαλκιαδάκη και Μιχάλη Μαράκη. Το τμήμα Άρσης Βαρών του συλλόγου ιδρύθηκε το 1982, με προπονητή τον Σταυρουλάκη Διογένη. Το 1989 το τμήμα ανέλαβε ο Ζουμπουλάκης Παντελής, ο οποίος εξακολουθεί και παραμένει προπονητής του μέχρι και σήμερα.
    -Σε ομαδικό επίπεδο ο σύλλογος μας συγκαταλέγεται σταθερά ανάμεσα στους καλύτερους της χώρας μας, με αποκορύφωμα το 2000 και το 2011, οπότε και κατατάχθηκε 2ος και 3ος αντίστοιχα σύλλογος στην Ελλάδα, στην κατάταξη όλων των κατηγοριών. Σε ατομικό επίπεδο αθλητών που έκαναν τα πρώτα τους βήματα, γαλουχήθηκαν και αναδείχτηκαν από τον σύλλογο μας, οι αθλητές Ανυφαντάκης Νεκτάριος, Αλεξανδράκης Γεώργιος, Σηφογιαννάκης Αντώνιος, Λαζίδης Νικόλαος και Λιόντος Θωμάς έχουν καταφέρει να καταρρίψουν Πανελλήνια ρεκόρ, με το 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝρεκόρ μάλιστα του τελευταίου (κατηγορία 62 κιλών Νέων Ανδρών) να παραμένει ακατάρριπτο μέχρι και σήμερα. Επίσης πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες μας έχουν κατακτήσει Πανελλήνιες νίκες σε όλες τις κατηγορίες.
    -Κόντρα στους δύσκολους αθλητικά καιρούς που διανύουμε, η οικογένεια Άρσης Βαρών του Ο.Κ.Α.Αρκάδι συνεχίζει δυναμικά, προσδοκώντας ότι σύντομα θα καταφέρει και άλλες επιτυχίες, τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

    Στοιχεία επικοινωνίας

    Διεύθυνση: Όπισθεν Πλατεία Δικαστηρίων Ρέθυμνο Κρήτης –Τ.Θ. 95
    Email: Okaarkadi@gmail.com
    Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Πρόεδρος ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ: Ρυακιωτάκης Ιωάννης: 6983512893
    Προπονητής Άρσης Βαρών: Ζουμπουλάκης Παντελής: 6977700817

    Post Tags:
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.