Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος!


Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Αρση Βαρών σε πάγκο στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Ρίο κι έκανε όλη τη χώρα υπερήφανη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του, κατάφερε να σηκώσει στην πρώτη προσπάθεια 162 κιλά και να ανέβει στο βάθρο.

Στη δεύτερη και στην τρίτη προσπάθεια ο Μπακοχρήστος προσπάθησε να σηκώσει 170κ., αλλά δεν τα κατάφερε. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Εζουρούικε (Νιγηρία) και το αργυρό ο Γουανγκ Γιαν (Κίνα).

Ο Μπακοχρήστος μαζί με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα της Αρσης Βαρών συμμετείχαν σε διαδοχικά καμπ προετοιμασίας στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη και με τη συνεργασία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», καθώς και του επίσημου Υποστηρικτή της Ελληνικής Παραολυμπιακης Ομάδας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.». Τα αποτελέσματα της συστηματικής δουλειάς δεν άργησαν να φανούν και περιμένουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

 

Θερμά συγχαρητήρια Δημήτρη, μας έκανες υπερήφανους.Σχετικά Θέματα
 • Οταν ο Πύρρος Δήμας συνάντησε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο
  Οταν ο Πύρρος Δήμας...
 • «Ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο»
  «Ας ασχοληθούν με τις...
 • Aναστολή ανοιχτών πρωταθλημάτων
  Aναστολή ανοιχτών...
 • Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών σε όσα ακούστηκαν σε συνέντευξη Τύπου
  Η απάντηση της...