Συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνο Χαλιορή είχε η ΕΟΑΒ


Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα έγινε συνάντηση του νέου Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου του Άγιου Κοσμά Κωνσταντίνου Χαλιορή με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ Φώτης Καυμενάκης, ο Γ΄Αντιπρόεδρος Μανώλης Ρεμπέλης, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Ανατολίτης,  και οι πρωταθλητές Κωνσταντίνος Ρεμπέλης και Κωνσταντίνα Μπεντέλη.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας εξέθεσε στον Πρόεδρο του Αγίου Κοσμά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές που προπονούνται και διαμένουν στις εγκαταστάσεις.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου του Αγιου Κοσμά, Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: «Η νέα διοίκηση του Άγιου Κοσμά με εντολή του  Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό έχω συνεργασία με αθλητές, φορείς και Ομοσπονδίες ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στην προετοιμασία των αθλητών, ειδικά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω και της μετεγκατάστασης των αθλητικών χώρων, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνάντηση με την Ομοσπονδία της άρσης βαρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις για όλα τα θέματα».

20191218_131450Σχετικά Θέματα
 • Προκηρύξεις Ανοιχτών Πρωταθλημάτων 2020
  Προκηρύξεις Ανοιχτών...
 • Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΑΒ
  Πρόσκληση σε Τακτική...
 • O αγωνιστικός σχεδιασμός της ΕΟΑΒ για το 2020
  O αγωνιστικός...
 • Iκανοποίηση της ΕΟΑΒ για τη νομοθετική ρύθμιση για τις φοροελαφρύνσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό
  Iκανοποίηση της ΕΟΑΒ...