Συμπληρωματικοί όροι Προκήρυξης Πανελληνίων Πρωταθλημάτων


Με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν για την διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Προκήρυξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Αρ. πρωτ. 420/3-3-2017  συμπληρώνεται με τους κάτωθι όρους:

Διεξαγωγή Αγώνων

 1. Ημερομηνία διεξαγωγής: 7-8-9-10/12/2017

2. Τόπος Τέλεσης Αγώνων: Πολύγυρος Χαλκιδικής

Όροι συμμετοχής

 1. Με βάση τα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης θα πρέπει μέχρι 21/11/2017 να δηλωθούν οι αθλητές/τριες που έχουν ήδη πετύχει την πρόκριση για να αγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και πρόκειται να συμμετέχουν στους αγώνες.
 2. Οι συγκεκριμένοι αθλητές/τριες μπορούν να δηλωθούν στην κατηγορία που έχουν προκριθεί, στην προηγούμενη ή στην αμέσως επόμενη. Στην συνέχεια δεν θα επιτρέπεται νέα αλλαγή κατηγορίας.
 3. Με βάση τις τελικές δηλώσεις από τους προκριθέντες αθλητές/τριες και σε περίπτωση που υπάρχουν κατηγορίες με αριθμό συμμετοχής μικρότερο από 12 οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν από τους αμέσους επόμενους/ες (από σωματεία με ειδική αθλητική αναγνώριση), με βάση τα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης και οι νέοι πίνακες συμμετοχής θα κοινοποιηθούν στα σωματεία μέχρι 24/11/2017 για τις όποιες τελικές συμμετοχές ή αλλαγές.
 4. Εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή για την ακρίβεια των δηλώσεων συμμετοχής , ενώ σημειώνεται ότι σωματεία τα οποία θα δώσουν ανακριβή στοιχεία δεν θα επιχορηγηθούν για την συμμετοχή τους στους αγώνες.
 5. Σε κατηγορίες που αγωνίζονται αθλητές/τριες από μη αναγνωρισμένα σωματεία θα επιτρέπεται επιπλέον συμμετοχή αθλητών/τριων από τους πίνακες των προκριματικών αγώνων από σωματεία που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση και μέχρι του αριθμού των 12 αθλητών/τριων.
 6. Οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων που δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στους αγώνες πρόκρισης λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
 7.  Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει συμμετοχή αθλητή-αθλήτριας, που δεν συμμετείχε στην προκριματική φάση, πέραν αυτών της Εθνικής Ομάδας.

Επισυνάπτονται:

α) φόρμα δήλωσης συμμετοχής σωματείου και β) φόρμα δήλωσης προπονητή

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Δήλωση Συμμετοχής Σωματείου

γ) Τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών από την προκριματική φάση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 Σχετικά Θέματα
 • O Πύρρος Δήμας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Μουσείου
  O Πύρρος Δήμας στο νέο...
 • Οταν ο Πύρρος Δήμας συνάντησε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο
  Οταν ο Πύρρος Δήμας...
 • «Ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο»
  «Ας ασχοληθούν με τις...
 • Aναστολή ανοιχτών πρωταθλημάτων
  Aναστολή ανοιχτών...