Στην Πυλαία το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας – Κύπρου


Διπλή.. γιορτή του αθλήματος θα αποτελέσουν οι αγώνες της Αρσης Βαρών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων – Γυναικών, θα διεξαχθεί παράλληλα και το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας – Κύπρου που θα ξεκινήσει φέτος και πρόθεση όλων είναι να γίνει θεσμός, και να πραγματοποιείται σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ανδρέα Ρουμπά και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι δυο ομοσπονδίες συνεργάζονται άψογα και είναι ενωμένες σαν μια γροθιά!

Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 αθλητές και 8 αθλήτριες από κάθε χώρα και τα αποτελέσματά τους θα υπολογιστούν με βάση το RobiPoint. Η χώρα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι και η νικήτρια.

Η ΕΟΑΒ στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή Ομοσπονδία, σε θέματα ανάπτυξης  σε όλους τους τομείς του αθλήματος και αναγνωρίζει τη νυν διοίκηση ως το νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΑΒ όπως άλλωστε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία  (IWF).Σχετικά Θέματα
 • Καϋμενάκης: «Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση παρ’ όλα αυτά ήταν μία σωστή, λογική και επιβεβλημένη απόφαση»
  Καϋμενάκης: «Η...
 • Αναβλήθηκαν για το 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο
  Αναβλήθηκαν για το 2021...
 • Δήμας: « Η χώρα μας ανέλαβε μια σπουδαία διοργάνωση που θα προσελκύσει τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου»
  Δήμας: « Η χώρα μας...
 • Eνημέρωση από την ΕΟΕ για τους αθλητές ενόψει Τόκιο
  Eνημέρωση από την ΕΟΕ...