Ρεπορτάζ της IWF για την επίσκεψη Δήμα-Κορλού στην Κύπρο


Αφιέρωμα στην επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Κωνσταντίνο Κορλό και του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα στην Κύπρο, έκανε η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσς Βαρών.

Στο άρθρο εκτός από φωτογραφία από τη συνάντηση, υπάρχει και η δράση που είχε ο Πύρρος Δήμας για τη διάδωση του αθλήματος στη Μεγαλόνησο, καθώς και οι επαφές του προέδρου της ΕΟΑΒ.

2

 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

Το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IWF – τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης- Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε την Κύπρο για να συναντήσει τους αρχηγούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και να μιλήσει για τις πιθανότητες προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα. Εκτός από συζητήσεις με τον κ. Ανδρεα Ρουμπα, Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, τον κ.Δήμα υποδέχτηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Κυπριακού Κοινοβουλίου, κ.Δημητρης Συλλουρης και ο Υπουργός Παιδείας, και επίσης Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κωνσταντίνος Καδης και κατέληξαν σε καρποφόρες αποφάσεις, όπου και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν την ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας και την υποστήριξη στην Άρση Βαρών Ο κ. Δήμας συνοδεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Άσης Βαρων κ, Κωνσταντίνο Κορλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη ευκαιρία ώστε να συζητήσει με το Κυπριακή Ομοσπονδία Αρσης Βαρών μια διμερή συνεργασία στο άθλημα της Αρσης ΒαρώνΣχετικά Θέματα
 • O Πύρρος Δήμας σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Το Μέλλον του Αθλητισμού στην Ελλάδα: Νέες Τεχνολογίες, Πρακτικές και Δυνατότητες Εργασίας»
  O Πύρρος Δήμας σε...
 • Ανακοίνωση του Πύρρου Δήμα για τις εξελίξεις στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο
  Ανακοίνωση του...
 • H προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος άρσης βαρών που θα γίνει στο Αγρίνιο στις 25-29 Νοεμβρίου
  H προκήρυξη του...
 • Μεταγραφές αθλητών και αθλητριών 2020
  Μεταγραφές αθλητών...