Ρεπορτάζ της IWF για την επίσκεψη Δήμα-Κορλού στην Κύπρο


Αφιέρωμα στην επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Κωνσταντίνο Κορλό και του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα στην Κύπρο, έκανε η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσς Βαρών.

Στο άρθρο εκτός από φωτογραφία από τη συνάντηση, υπάρχει και η δράση που είχε ο Πύρρος Δήμας για τη διάδωση του αθλήματος στη Μεγαλόνησο, καθώς και οι επαφές του προέδρου της ΕΟΑΒ.

2

 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

Το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IWF – τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης- Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε την Κύπρο για να συναντήσει τους αρχηγούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και να μιλήσει για τις πιθανότητες προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα. Εκτός από συζητήσεις με τον κ. Ανδρεα Ρουμπα, Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, τον κ.Δήμα υποδέχτηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Κυπριακού Κοινοβουλίου, κ.Δημητρης Συλλουρης και ο Υπουργός Παιδείας, και επίσης Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κωνσταντίνος Καδης και κατέληξαν σε καρποφόρες αποφάσεις, όπου και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν την ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας και την υποστήριξη στην Άρση Βαρών Ο κ. Δήμας συνοδεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Άσης Βαρων κ, Κωνσταντίνο Κορλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη ευκαιρία ώστε να συζητήσει με το Κυπριακή Ομοσπονδία Αρσης Βαρών μια διμερή συνεργασία στο άθλημα της Αρσης ΒαρώνΣχετικά Θέματα
 • Δέκατος ο Κουλούμογλου
  Δέκατος ο...
 • «Χάλκινος» πρωταθλητής κόσμου ο Μπακοχρήστος
  «Χάλκινος»...
 • Χρυσό μετάλλιο ο Βαγενάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων άρσης βαρών σε πάγκο
  Χρυσό μετάλλιο ο...
 • ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ
  ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-...