Ολα έτοιμα για το Κύπελλο Επιλέκτων!


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων Αθλητών – Αθλητριών 2015. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, μαζί με συνεργάτες του βρέθηκαν στη Μεγαλόπολη, πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση κι εξέτασαν τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες, για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 14/2/2015.

“Ο στόχος της ΕΟΑΒ είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε την ανάπτυξη και αποκέντρωση του αθλήματος. Είναι χαρά για μας η στήριξη που λαμβάνουμε σε δύσκολους καιρούς από την ΔΕΗ από το Δήμο Μεγαλόπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ” τόνισε ο Πύρρος Δήμας.

Οι αγώνες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο. Παράλληλα θα συγκροτηθούν οι Εθνικές Ομάδες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών και η αντίστοιχη των Παίδων/Κορασίδων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Τη συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Κυπέλλου Επιλέκτων, έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Χορηγοί της ΕΟΑΒ είναι η Cosmote  και η ΔΕΗ, ενώ χορηγοί αγώνων είναι η Μορέας Α.Ε. και η Κ/Ξ Μορέας.Σχετικά Θέματα
 • Οταν ο Πύρρος Δήμας συνάντησε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο
  Οταν ο Πύρρος Δήμας...
 • «Ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο»
  «Ας ασχοληθούν με τις...
 • Aναστολή ανοιχτών πρωταθλημάτων
  Aναστολή ανοιχτών...
 • Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών σε όσα ακούστηκαν σε συνέντευξη Τύπου
  Η απάντηση της...