Με το απόλυτο των ψήφων συνεχίζει το έργο της το ΔΣ της ΕΟΑΒ


Με 29-0 ψήφους, τα είκοσι εννιά παρόντα σωματεία της Αρσης Βαρών παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Πρόεδρο του αθλήματος Πύρρο Δήμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
Η έκτακτη ΓΣ που ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις μιας ώρας είχε και εορταστικό χαρακτήρα με την βράβευση του Χρήστου Ιακώβου από τον Πρόεδρο Πύρρο Δήμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ, για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα των δυνατών. Επίσης βραβεύτηκε κι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Αρσης Βαρών Παύλος Σαλτσίδης
«Το άθλημα μας δεν ξεχνάει ούτε και θα ξεχάσει όλους αυτούς που πρόσφεραν τα μέγιστα για τις επιτυχίες και την ανάπτυξη του.» τόνισε ο Πύρρος Δήμας αμέσως μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Ιακώβου μετά τη βράβευσή του δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Εγώ είχα 20 παιδιά κάθε μέρα ήμουν μαζί τους για 7- 8 μήνες το χρόνο. Ο Πύρρος και οι αθλητές μου ήταν τα δικά μου παιδιά. Η Αρση Βαρών μας χρειάζεται όλους. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά μεταξύ μας. Πρέπει όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε το άθλημα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει»

Η ΕΟΑΒ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ



Σχετικά Θέματα
 • O Πύρρος Δήμας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Μουσείου
  O Πύρρος Δήμας στο νέο...
 • Οταν ο Πύρρος Δήμας συνάντησε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο
  Οταν ο Πύρρος Δήμας...
 • «Ας ασχοληθούν με τις προσωπικές τους εμπλοκές με τη δικαιοσύνη που είναι γνωστές στο πανελλήνιο»
  «Ας ασχοληθούν με τις...
 • Aναστολή ανοιχτών πρωταθλημάτων
  Aναστολή ανοιχτών...